Şimdi Ara

FIFA 2018 Dünya Kupası | Türkiye 1 - 0 Hırvatistan | 05.09.2017 | 21:45 | TV8 (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
0
Favori
14.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lucescu ilk maçı satmasa nedemek kardeşim nereye lider çıkarkıyosun, 30 yaşındayım 30 senedir görmedim ki! türkiye A milli futbol takımı hangi guruptan lider çıkmış? sanki her turnuvaya guruplarında lider olarak çıkmışsında 1ci olurduk diyosun hee olurdun ! Türkiye futbol a milli takımı en iyi döneminde bile 2002 dünya kupasına giderken playoff oynadı!

Satan , satıcı zihniyet senin gibilerin zihniyeti ! Parası var, iş adamı diye , magazin de kendine yer bulmak için kameralarda tv ler de adı , görüntüsü geçsin diye sanayici , tekstilci futbol ile kel alaka insanların kulüplere fedarasyona başkanlık ve yöneticilik yaparlar ! Kimsede ses çıkmaz ama dimi , taraftarların parasıyla veya kulübü borca sokarak 3.cü sınıf oyunculara astronamik paralar verirler ooooo en büyük başkan oooo spor adamı ! Başgan bizi diskoya götür !

Türkiyede spor akademileri var ben görmedim duymadım spor akademisinde spor yöneticiliği okumuş olan gencecik okumuş etmiş insanların futbolda spor da kulüplerde fedarasyon da yöneticilik başkanlık yaptığını !

Parasızlıktan bu insanlar gidip beden öğretmeni oluyolar tabi oda olabilirseler kpps de puanı yeterse yetsede kurada adı çıkarsa !
    Niye sesiniz çıkmıyor sadece senin için söylemiyorum genel söylüyorum ! Hırvatistana başarılar diyolar bazı arkadaşlar desinler sıkıntı yokta , ama hal durum vaziyet buyken birileride çıkıp gidip bu hırsızların yakasına yapışmıyor insanlar tepki verdiği gün bu hırsızlar , ahlaksızlar yozlaştırdıkları SPOR dan kaçacaklar !

Ama insanlarımız ne yapıyor teknik adam satmasay mış , futbolcu koşsaymış , bunlar ne böle ya ! Yazık ya.

Senin yaşadığın ülkede devletin veya o vefakar gerçek spor sever başkanların kulüplerin halkına , semtine , köyüne , parkına , bedava yaptığı futbol sahaları yok ! Bu ülkede çocuklar mahalle arasında top oynuyor araba çarpıyor ölüyor niye bunları söylemiyosunuz ! Yazık yazık

Bunları da lucescu yaptı dimi ? Yazacak çok şey varda elim gitmiyor herkes adına utanıyorum!

Kusura bakma sana özel yazmadım genelledim sadece belkide sende benim gibi düşünüyorsun milli takımı sevdiğin için kaybetmeye tahammül edemiyorsun normal ben seni anlıyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertcanoa -- 6 Eylül 2017; 13:37:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kataffaz

Modric topla santra noktasında bile buluşsa insanı bir korku salıyor . Zidane'dan sonra izlediğim en iyi orta saha .

Çok futbol izlemiyorsun herhalde.Zidane dan sonra izlediğim en iyi orta saha demişsin de.

İniesta-Xavi-Ronaldinho geldi aklıma direkt.Bunların hepsi modric ten üstün
  • Oguzhan maç boyu beni delirtti sürekli yanlış top kullandı uzun pasları rezaletti. Kaleciden dönen şutu gol olunca kahraman oldu.

Cenk'i Sergen de söyledi hiç görmedik. Tek bi olumlu hareketi yok. Dönen topu tamamladı kahraman oldu.

Maç boyu savaşan Çağlar, Nuri, Kaan Ayhan gibi maçın en önemli 3 kahramanı geri planda kaldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaşlıyım ama maçın kahramanı cenk falan değil. Defans hattında oynayan gençler aldı maçı. Helal olsun hepsine. Bundan sonra bu çocuklara güvenmeyip yine şenere falan yönelen td olursa net aklına sokayım. Ofansif anlamda çok iyi değildik. Özellikle cenk 80 den sonra beni çıldırttı. Çok rahat farka gidecektik adamların defans dağılmış çok eksik yakalamışız oğuzhan bekliyor cenk ceza sahası içine koşsun önüne yuvarlayıp ara pası verecek cenk mal mal bekledi en az 10 saniye. Burak olsa o koşuyu yapar farkı ikiye çıkarırdı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 6 Eylül 2017; 1:32:35 >
  • Sonraki maça cenk + burak çıkmayalım. Cenk sağ kanatta çok kayboluyor. Oraya cenk yerine cengiz yada emre mor başlasın. ikinci yarı skor ihtiyacı hala olursa rakip yorulunca cenki sürelim sahaya. Birde Nuriyi beğendim ama ofansif anlamda pek bir şey katmadı gibi. Emre bölezoğlunu tercih ederim. Yada emre + nuri başlayıp(daha sağlam durur) ikinci yarı oğuzhan da olabilir.
  • 2 macida kazanirsak grubu lider bitirme şansimiz var mi beyler

Hirvatistan puan kaybetti diyelim mesela yani

• Burağın pozisyon çok açık penaltıymış.

iyi bari bu seferlik bize yaramış hakem hatası
  • Emre Mor maç bitince soyunma odasına gitmiş,sevince katılmamış

• Maçın adamı Çağlar ve Oğuzhan.

Oğuzhan cidden çok farklıydı bu maç.
  • Maçın adamı Luka Modric beyler biz yenmemize rağmen istatistiklerle tescillenen sonuç.Fakat 3 puanı Türkiye aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batalla16

2 macida kazanirsak grubu lider bitirme şansimiz var mi beyler

Hirvatistan puan kaybetti diyelim mesela yani

Hırvatistan ile Ukrayna berabere kalırsa Hırvatistan ile eşit puanda oluyoruz genel averajda +9 a +4 bu çok çok düşük bir ihtimal.

Ukrayna Hırvatistan'ı yenerse Ukrayna ile eşit puanda oluyoruz. Burda genel averajda önde tamamlamamız daha olası ama yine de zor ( Ukrayna Kosova maçı var)

• 1.lik ihtimalini %20 görüyorum, 2.lik ihtimalini %60 ancak en kötü 2.olma durumumuzu unutuyorsunuz sanırım.

Averajimiz baya kötü, 14 puanli 2.ler Bosna ve İsveç son 2 maçını kazansa bizden averajla öndeler.

Muhtemelen İsveç, Türkiye ve F grubundan birisi en kötü 2.olacak.

Tabi öncelikle son 2 maçı kazanmak gerekir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merzifonlu Joe

Burak yerine Cenk çıkmalıydı.

Kesinlikle katılıyorum

Burak dün yine sahanın en iyilerinden birisiydi

ileriye doğru atılan her topu indirdi takımına kazandırdı

Hırvat takımını gerek koşuları ile gerekse de presi ile çok zorladı ,çıkartmadı.

Burak oyundan çıkıp ozan girince tek kaleye döndü maç.

Dün Burak olmasaydı Hırvatlar 3 lemisti bizi .

• Yusuf Yazıcı gibi yetenek 18e dahi giremezken her maç ya ilk 11'de oynayıp ya da ilk değişiklikte oyuna giren ozan'ın alınmasında mantıklı bi açıklama olamaz. Mehmet Topal'ın defans oynaması bi o kadar saçma! İlla basan tarz oyuncu alınacaksa ozan yerine okay'ı al. Kaleci onur olmalı net!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtrkmn61 -- 6 Eylül 2017; 8:30:5 >
  • Şanslıydık kazanan taraf biz olduk gene çöp gibi oynadı bizimkiler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu futbolla 3 puan mucize y

• quote:

Orijinalden alıntı: citra

Oguzhan maç boyu beni delirtti sürekli yanlış top kullandı uzun pasları rezaletti. Kaleciden dönen şutu gol olunca kahraman oldu.

Cenk'i Sergen de söyledi hiç görmedik. Tek bi olumlu hareketi yok. Dönen topu tamamladı kahraman oldu.

Maç boyu savaşan Çağlar, Nuri, Kaan Ayhan gibi maçın en önemli 3 kahramanı geri planda kaldı.

Beşiktaş kompleksi bu işte.Oguzhan maçın en fazla isabetli pas yapan oyuncusu. Nerenle izlediysen artık maçı bilmiyorum.ilk tehlikeli atagımızda da atmış oldugu ara pası muazzamdı. Cenk degerlendiremedi onu.

Ayrıca 8 maç oynamış milli takım. Oguzhan ın 11 başladıgı 4 maçı kazanıp diger 4 maçta puan kaybetmişiz.

Forma hakedilene verildigi zaman başarı geliyor işte.Fatih terim çapsızı olsa dün 45te çıkarmıştı Oguzhan ı. Ve de ozan ı muhtemelen 11 başlatıp 90 dakika sahada tutacaktı.

• Foruma girer girmez Türkiye 1 Hırvatistan 0 skoruyla karsilastim ağzım açık kaldı resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcanoa

Lucescu ilk maçı satmasa nedemek kardeşim nereye lider çıkarkıyosun, 30 yaşındayım 30 senedir görmedim ki! türkiye A milli futbol takımı hangi guruptan lider çıkmış? sanki her turnuvaya guruplarında lider olarak çıkmışsında 1ci olurduk diyosun hee olurdun ! Türkiye futbol a milli takımı en iyi döneminde bile 2002 dünya kupasına giderken playoff oynadı!

Satan , satıcı zihniyet senin gibilerin zihniyeti ! Parası var, iş adamı diye , magazin de kendine yer bulmak için kameralarda tv ler de adı , görüntüsü geçsin diye sanayici , tekstilci futbol ile kel alaka insanların kulüplere fedarasyona başkanlık ve yöneticilik yaparlar ! Kimsede ses çıkmaz ama dimi , taraftarların parasıyla veya kulübü borca sokarak 3.cü sınıf oyunculara astronamik paralar verirler ooooo en büyük başkan oooo spor adamı ! Başgan bizi diskoya götür !

Türkiyede spor akademileri var ben görmedim duymadım spor akademisinde spor yöneticiliği okumuş olan gencecik okumuş etmiş insanların futbolda spor da kulüplerde fedarasyon da yöneticilik başkanlık yaptığını !

Parasızlıktan bu insanlar gidip beden öğretmeni oluyolar tabi oda olabilirseler kpps de puanı yeterse yetsede kurada adı çıkarsa !
    Niye sesiniz çıkmıyor sadece senin için söylemiyorum genel söylüyorum ! Hırvatistana başarılar diyolar bazı arkadaşlar desinler sıkıntı yokta , ama hal durum vaziyet buyken birileride çıkıp gidip bu hırsızların yakasına yapışmıyor insanlar tepki verdiği gün bu hırsızlar , ahlaksızlar yozlaştırdıkları SPOR dan kaçacaklar !

Ama insanlarımız ne yapıyor teknik adam satmasay mış , futbolcu koşsaymış , bunlar ne böle ya ! Yazık ya.

Senin yaşadığın ülkede devletin veya o fevakar gerçek spor sever başkanların kulüplerin halkına , semtine , köyüne , parkına , bedava yaptığı futbol sahaları yok ! Bu ülkede çocuklar mahalle arasında top oynuyor araba çarpıyor ölüyor niye bunları söylemiyosunuz ! Yazık yazık

Bunları da lucescu yaptı dimi ? Yazacak çok şey varda elim gitmiyor herkes adına utanıyorum!

Kusura bakma sana özel yazmadım genelledim sadece belkide sende benim gibi düşünüyorsun milli takımı sevdiğin için kaybetmeye tahammül edemiyorsun normal ben seni anlıyorum!

Daha önce lider çıkmadık diye bundan sonra hiç lider çıkamayacağız diye bir durum mu var?Dünkü maça kadar Hırvatistan'ı hiç yenememiştik,o zaman maçtan önce "tarihimizde hiç Hırvatistan'ı yenemedik o yüzden bu maçta da yenemeyiz" mi demeliydik?

Fenerbahçe'nin en kötü oyuncularını say desen Volkan,Topal,Ozan,İsmail,Şener diye gider.Ama sen bu adamlardan 4 tanesini ilk 11 de başlatıyorsun bu art niyetli bir seçim değil mi?İsmail'i kaç maç seyrettik Caner varken niye İsmail.Topal'ı konuşmaya bile gerek yok.Çağlar ve Ömer gibi asıl mevkisi defans olan adamlar devşirme bir oyuncudan ne kadar kötü olabilir ki?Kaldı ki Topal da Fenerbahçe maçlarında çok kötüydü.

İlk maçta olmayıp dün oynayan Nuri,Kaan,Çağlar maçın en iyilerindense burada bir problem yok mu?İlk maçta Caner olup dünkü gibi oynasa,"Caner kötüydü yerine İsmail oynasın" demeyecektik.Kimse Ozan,Topal,Şener'i aramazdı oynamasalar.

Lucescu'nun Ukrayna olan ilişkilerimi ya da bizim federasyon mu yabancı sınırını gündeme getirmek için kaybetme talimatı verdi bilmiyorum ama bu olay komple teorisi olacak kadar hayal ürünü bir durum değil.Lucescu gelir gelmez maçlarda Türk oyuncu görememekten şikayet etti.Rıdvan gibi siyasete yakın bir isim sürekli yabancı sınırını dile getirdi.Önceki gün de Burak'ın açıklamaları var.Sistematik bir şekilde yabancı sınırının gelmesi işleniyor ama şuanlık yeterli destek bulamadı,en azından bu sevindirici şimdilik.

Ayrıca yazdıklarına sporda yöneticilik yapma düşüncesinde olan biri olarak katılıyorum.Ama bu ayrı bir konuda tartışılması gereken çok geniş bir konu.Ve Lucescu konusunda duygusal yorum yapmış olabilirim çünkü artık başka takımları izlemek istemiyorum kupada.Ama hala geçen maçtaki kadronun bilerek kaybetme üzerine oluşturulduğunu düşünüyorum.Belki Lucescu kendi kurmadı kadroyu ama kendi takımının en kötüsü olan oyuncuların milli takımda ilk 11 başlamasına başka bir cevap bulamıyorum.

• Dün gece iktidar rejiminin kırmızı formalı takımı ile Hırvatistan milli takımı resmi bir maç yaptı. Beyni olmayıp fikri olanlar için elbet de güzel malzeme. Erkeklerin futbol kadar konuştuğu ve herkesin duayen olduğu başka bir konu daha var mı allan sen?

Lucescu ukraynaya ilk maçı satmış, rakıya da benzine de her gün zam geliyor...ondan sonra millet niye bonzaici oldu.

Ülkede spor-müsabaka kültürü diye birşey yok. Spordan anladıkları tek şey magazin. Evine maç yayını almayan bir yığın insan maçlardan önceki ve sonraki magazin formatındaki seviyesiz tartışma programlarını geç uyumak ve uykusuz işe gitmek pahasına ağzından salya akarak izliyor.

Ukrayna lobisi de emre belezoğlunu kadyoya iyi aldırdı ama hee, gerçek bir ajan başarısı. ozan tufana gizli gizli karbonhidrat iğnesi yapıyorlarmış, kesin bilgi, yayalım.

Arda'nın ingiliz menejeri Adam Adamsın, oyuncumuzu milli takımdan koparmak istedi, başaramadı, arda büyük resmi gördü. teşekkürler türkei. ich liebe dich

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidian -- 6 Eylül 2017; 10:24:5 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.