Şimdi Ara

FIFA 2018 Dünya Kupası | Türkiye 1 - 0 Hırvatistan | 05.09.2017 | 21:45 | TV8 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
532
Cevap
0
Favori
14.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar grup maçları bitince 2 takımda aynı puan olursa. önce gol averajına mı bakılır yoksa ikili averaja mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balci1987

arkadaşlar grup maçları bitince 2 takımda aynı puan olursa. önce gol averajına mı bakılır yoksa ikili averaja mı?

gol averjına, o yüzden kosova ukraynaya yenilecekse bile 1 farkla yenilirse iyi olur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 8993122290119

sadece avrupa, onlar da kendi aralarında kapışıyor

Peki dünya kupasına.katılırsak her ülke.gelir.degilmi

peki asya ülkeleride gelebilir mi? iran suriye ırak falan? yoksa onlar asya kupası olarak ayrı mı oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

quote:

arkadaşlar grup maçları bitince 2 takımda aynı puan olursa. önce gol averajına mı bakılır yoksa ikili averaja mı?

gol averjına, o yüzden kosova ukraynaya yenilecekse bile 1 farkla yenilirse iyi olur

avrupada önce ikili averaja bakılıyordu demek dünya kupası farklımyış

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee

Foruma girer girmez Türkiye 1 Hırvatistan 0 skoruyla karsilastim ağzım açık kaldı resmen

aaa ciddi msin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbyl03

quote:

Orijinalden alıntı: citra

Oguzhan maç boyu beni delirtti sürekli yanlış top kullandı uzun pasları rezaletti. Kaleciden dönen şutu gol olunca kahraman oldu.

Cenk'i Sergen de söyledi hiç görmedik. Tek bi olumlu hareketi yok. Dönen topu tamamladı kahraman oldu.

Maç boyu savaşan Çağlar, Nuri, Kaan Ayhan gibi maçın en önemli 3 kahramanı geri planda kaldı.

Beşiktaş kompleksi bu işte.Oguzhan maçın en fazla isabetli pas yapan oyuncusu. Nerenle izlediysen artık maçı bilmiyorum.ilk tehlikeli atagımızda da atmış oldugu ara pası muazzamdı. Cenk degerlendiremedi onu.

Ayrıca 8 maç oynamış milli takım. Oguzhan ın 11 başladıgı 4 maçı kazanıp diger 4 maçta puan kaybetmişiz.

Forma hakedilene verildigi zaman başarı geliyor işte.Fatih terim çapsızı olsa dün 45te çıkarmıştı Oguzhan ı. Ve de ozan ı muhtemelen 11 başlatıp 90 dakika sahada tutacaktı.

Oguzhan yanında pas yapan topçularla iyi oynuyor fatih terim olaydı topal oguzhan ozan yapardı gene kanser olurduk ayriyeten dün oguzhanın ne yapmasını bekliyorlar şapkadan tavşan felan mı çıkarsın yok oguzhan kötü oynamış şöyle oynamış ulan oguzhan gibi topçunuz olmadığından 2 senediir sürünüyorsunuz dünyanın transferini yaptınız orta sahaya tutmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: ilidian

Dün gece iktidar rejiminin kırmızı formalı takımı ile Hırvatistan milli takımı resmi bir maç yaptı. Beyni olmayıp fikri olanlar için elbet de güzel malzeme. Erkeklerin futbol kadar konuştuğu ve herkesin duayen olduğu başka bir konu daha var mı allan sen?

Lucescu ukraynaya ilk maçı satmış, rakıya da benzine de her gün zam geliyor...ondan sonra millet niye bonzaici oldu.

Ülkede spor-müsabaka kültürü diye birşey yok. Spordan anladıkları tek şey magazin. Evine maç yayını almayan bir yığın insan maçlardan önceki ve sonraki magazin formatındaki seviyesiz tartışma programlarını geç uyumak ve uykusuz işe gitmek pahasına ağzından salya akarak izliyor.

Ukrayna lobisi de emre belezoğlunu kadyoya iyi aldırdı ama hee, gerçek bir ajan başarısı. ozan tufana gizli gizli karbonhidrat iğnesi yapıyorlarmış, kesin bilgi, yayalım.

Arda'nın ingiliz menejeri Adam Adamsın, oyuncumuzu milli takımdan koparmak istedi, başaramadı, arda büyük resmi gördü. teşekkürler türkei. ich liebe dich

Mağlubiyet çok üzmüş anlaşılan...

• Yine durumumuz böyle anasını satayım
  • oğuzhanın yerine isim benzerliğinden dolayı ozanı çağırmışlar diyordu sabah ntvspor yorumcusu mert aydın "şakayla karışık dedik ama ciddi heralde" vs. dediler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrWrong

Cenk dururken ardayı çıkardı

Tabi ki cenk duracak arda futbol mu oynuyor cenke bir pozisyon gelir ve işi bitirir 75. dk da olduğu gibi.
  • Oğuzhan kadar temiz futbol oynayan oyuncu yok ona rağmen oğuzhana laf söylerler cenk 2 pozisyondan birini gol yapmış kazma derler ne kadar gereksiz yorum varsa burada, golden önce yazılanlar uygulansaydı kesin yenilirdik. En iyi siz anlıyorsunuz futboldan senelerin hocası lucescu bişey bilmiyor demi
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 8993122290119

sadece avrupa, onlar da kendi aralarında kapışıyor

Peki dünya kupasına.katılırsak her ülke.gelir.degilmi

peki asya ülkeleride gelebilir mi? iran suriye ırak falan? yoksa onlar asya kupası olarak ayrı mı oluyor

Herkes geliyor Zimbabve bile gelebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar aksilikten sonra 2 maçı da kazanıp lider olarak direk gideceğiz hayırlı olsun.
  • takımı ne zaman eleştirsek, ertesi maçı kazanıyor

inşallah izlanda ve finlandiya'yı da yenip dünya kupasına gideriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1e1

oğuzhanın yerine isim benzerliğinden dolayı ozanı çağırmışlar diyordu sabah ntvspor yorumcusu mert aydın "şakayla karışık dedik ama ciddi heralde" vs. dediler..

ahahha iyi güldüm :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

quote:

Orijinalden alıntı: 1e1

oğuzhanın yerine isim benzerliğinden dolayı ozanı çağırmışlar diyordu sabah ntvspor yorumcusu mert aydın "şakayla karışık dedik ama ciddi heralde" vs. dediler..

ahahha iyi güldüm :)

aynen sabah bende izledim, oğuzhan ile ozan okunuşu birbirine benzediği için, ozanı alıp oğuzhanı dışarda bırakmışlar:) luçesku ozanı karşısında görünce ana bu oğuzhan değil demiş içinden ama iş işten geçmiş:D sonrada bu şekilde sıvadılar işte:)
  • yaa bu kaan ayhan naaptı dün kardeşim?

adamı yıldız ilan ettiler. yok harikaydı, yok mükemmel çok iyi..

ben anlamadım, adam çok iyi öldürücü ortalar mı kesti? çok mu muhteşem defans yaptı? gol mü attı? asist mi yaptı? penaltı mı yaptırdı?

bu kadar mükemmeldi de, kalenin önünde top önüne düştü, müsait pozisyonda neden topu dağlara taşlara vurdu?

hayır naaptı??

ben çok kötü futbolcu falan demiyorum ama her yeni gelen, piyasaya yeni çıkan her yeni oyuncuyu (yerli yabancı) yıldız ilan ediyoruz.

hırs yapmışız iyi oyuncumuz olacak diye, messi'miz, ronaldo'muz olacak diye.

ama olmuyor. olmaz !! çünkü bu jenerasyon iyi bir jenerasyon değil. ve hepsi şişirme, abartı..

gökhan gönül'e avrupanın en iyi sağ beklerinden biri dendi bir ara. caner'e avrupa'nın en iyi sol beklerinden biri dendi yazıldı çizildi bir ara.

bunlar tabi hep bizim türk tv kanallarında, o usta dediğimiz yorumculardan geldi.

ve avrupanın en iyi bekleri dendi mi rakipleri marcelo, dani alves, alaba, carvajal, danilo, azpilicueta, zabaleta, coentrao.. ve daha birçoğu..

bunların arasında neden gökhan, caner en iyi 2,3ün arasındalar dendi? neden kandırıldık?

oğuzhan'a da yeni sergen yalçın demişlerdi başlarda, ne oldu? ozan tufan'a da yeni emre belezoğlu demişlerdi ne oldu?

iyi oyuncular, yıldız oyuncular kolay kolay yetişmiyor.

biraz futboldan anlamak lazım, biraz sakin olmak lazım. iyi oyuncu, geleceğin yıldızı demek için biraz sabırlı olmak lazım.

FUTBOLU İYİ BİLMEK LAZIM !!

• Her zaman olduğu gibi hesap kitap zamanı

Mevcut durum
    Hır 16
    İzl 16
    Tur 14
    Ukr 14

Burdaki izlanda maçını kazanmak zorundayız. Hırvatistan Finlandiyayı, Ukrayna da Kosovayı yenecektir muhtemelen.

Hır 19
    Tur 17
    Ukr 17
    İzl 16

Son maçta iddiası olmayan finlandiyayı yenmekte zorlanacağımızı sanmam. Geriye ukrayna hırvatistan maçı kalıyor. Her türlü sonuç çıkabilecek bir maç berabere kalırsa ikili averajla hırvatistanın önünde grup birincisi oluruz, ikisinden biri kazanırsa ukraynanın ikili averajla, hırvatistanın da puan farkıyla gerisine düşer ikinci oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nxplay

yaa bu kaan ayhan naaptı dün kardeşim?

adamı yıldız ilan ettiler. yok harikaydı, yok mükemmel çok iyi..

ben anlamadım, adam çok iyi öldürücü ortalar mı kesti? çok mu muhteşem defans yaptı? gol mü attı? asist mi yaptı? penaltı mı yaptırdı?

bu kadar mükemmeldi de, kalenin önünde top önüne düştü, müsait pozisyonda neden topu dağlara taşlara vurdu?

hayır naaptı??

ben çok kötü futbolcu falan demiyorum ama her yeni gelen, piyasaya yeni çıkan her yeni oyuncuyu (yerli yabancı) yıldız ilan ediyoruz.

hırs yapmışız iyi oyuncumuz olacak diye, messi'miz, ronaldo'muz olacak diye.

ama olmuyor. olmaz !! çünkü bu jenerasyon iyi bir jenerasyon değil. ve hepsi şişirme, abartı..

gökhan gönül'e avrupanın en iyi sağ beklerinden biri dendi bir ara. caner'e avrupa'nın en iyi sol beklerinden biri dendi yazıldı çizildi bir ara.

bunlar tabi hep bizim türk tv kanallarında, o usta dediğimiz yorumculardan geldi.

ve avrupanın en iyi bekleri dendi mi rakipleri marcelo, dani alves, alaba, carvajal, danilo, azpilicueta, zabaleta, coentrao.. ve daha birçoğu..

bunların arasında neden gökhan, caner en iyi 2,3ün arasındalar dendi? neden kandırıldık?

oğuzhan'a da yeni sergen yalçın demişlerdi başlarda, ne oldu? ozan tufan'a da yeni emre belezoğlu demişlerdi ne oldu?

iyi oyuncular, yıldız oyuncular kolay kolay yetişmiyor.

biraz futboldan anlamak lazım, biraz sakin olmak lazım. iyi oyuncu, geleceğin yıldızı demek için biraz sabırlı olmak lazım.

FUTBOLU İYİ BİLMEK LAZIM !!

Sağ kanadı çok iyi kullandı. Defalarca gidip, geldi. İyi kademeye giriyor, iyi orta kesiyor. Oyun görüşü iyi. Ve daha çok genç. Potansiyel bir yıldız adayı.

• Hobar kullanıcısına yanıt
    Puan eşitliği halinde genel averaja önce bakıyorlarmış bu sefer

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.