Şimdi Ara

Fifa'da yıllardır süregelen momentum saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar artık iyice can sıkmaya başladı.Ne kazandığımı anlıyorum ne kaybettiğimi.Oyun ne isterse o oluyor.Pozisyon vermek istiyorsa kesinlikle takım saçmalıyor olur olmaz şeyler yapıyor.Rakip hala gol atamassa saçma bir penaltı veya bir kaleci hatası vs. o gölü yiyorsunuz ki aynı şey rakip momentumdaysa sizin için geçerli çok belli oluyor ki 45 ve 90 artılarda tamamn oyun çığırından çıkıyor.Ea'nın bu momentum denen saçmalığa artık bir son vermesi lazım.bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?

• Pste bın kusur win 60 70beraberlik ve maglubiyet olan adam var çatır çatırda oynuyor adam fifada oyunu kontrol etmenin topu ayağında aktif tutmanın yolları var o yüzden ben inanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerx1234

Pste bın kusur win 60 70beraberlik ve maglubiyet olan adam var çatır çatırda oynuyor adam fifada oyunu kontrol etmenin topu ayağında aktif tutmanın yolları var o yüzden ben inanmıyorum

+1
  • 11'den beri gerek pc'de gerek 360'da simdi ise xbox one'da oynuyorum EA bile takımların baskıyı hissetmesi için script yaptık deyip bununla övünüyor oyuncular yıllardır bununla dert yanıyor ve siz inanmıyorsunuz en kötü ihtimalle Youtube Fifa momentum yazıp saçmalıkları izleyebilirsiniz ya online oynamıyorsunuz yada çok üst düzey oyuncusunuz rakibe nefes aldırmıyorsunuz zira biz normal oyuncular için momentum inanılmaz can sıkıcı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonucta herşey programda olayları canlandırmanın derdinde
    eng-ispanya almanya gibi liglerde izlenen şeyler gibi bence.
    aynen bende 11 den beri ultimate team meraklısıyım şuan xbox ondayım bu yıl gec başladım
    %100 kimya mavi siyah yapan lar var her zamanki gibi yavaş oyunumla yer bırakmıyom :D
    10 haziran da turnuva olmasa fifa16 oynanmazdıya :D
  • 11 de ut yokdu sanırım origine bakmak lazım
  • Yemin edebilirim momentum olduğuna , çok sevdiğim oyunu seneye almamam gerekiyor fakat dayanamayıp almam inşallah. Her seferinde oyundan soğutuyor artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Momentum var. Fakat Fifa 16'da çok can sıkıcı seviyede değil bence. Fifa 14 ve 15'te çok fenaydı. Fifa 16'da yine var fakat kontrol altına alınabilir düzeyde. Yine iyi oyuncu o momentumu da yeniyor. Futbolda da var olan bir şey bu. Çok şanssız gününüzde bile yenebilirsiniz. Oyuna renk katıyor diye düşünmek lazım. Hep yenince de oyun daha durağan hale gelir. Ben de çok sinir oluyordum fakat bu şekilde sallamamaya gayret ediyorum. Bence şu anda oyundan çıkma hilesi çok daha can sıkıcı bi olay. EA TOTS getiriyor bilmem ne getiriyor da şu sorunu çözmüyor. Hep tots getirsen ne olur adam hile ile elde ediyor istediğini.
  • Momentum oyunun içinde değil gerçek hayattada var en bilineni bayern manu maçıdır.tüm maç almanlar oynadı son 2 dakikada 2 gol yediler.yani hayatta olan şey bunlar.diğer türlü herşey robot kıvamına girer.elbette hatalar saçma işler olacak ben normal karşılıyorum.

Çözümü nedir derseniz oyun devamlı aksiyon olduğu için insanlar futbol odaklı değil gol odaklı oynadıkları için momentum daha çok hissediliyor.geriye düştüğünüz zaman yada fark kapanmaya başladığı zaman telaşe etmeyin.derin bir nefes alın beyninize oksijen yükleyin.ve her zamanki oyununuzu oynamaya devam edin.ama bu tamamen çözüm değil tabiki biraz da sistemi kavramak önemli...

Sonuç olarak pas yapın samimi söylüyorum karşı taraf oyuncuları erken yorulup size açık alanlar yaratacaklar.

Özetle adamı değil topu koşturun.

• Baskı yediğiniz zaman mutlaka oyunu soğutun ortak olmaya çalışmayın zararlı çıkarsınız.oyun sizden hata yapmanızı istiyor.bu hata da baskı altındayken heyecan yapıp topu savurmanız.ayağa pas yapın ara pası denemeyin çünkü oyuncularınız o an modu düşük oluyor ve keyifsiz oynuyorlar.

• Aut atışı veya degaj denemeyin top devamlı ceza sahanızın önüne bir şekilde geliyor.top kontrolünü mutlaka almaya çalışın.

• Arkadaşlar normal pas atıyorsunuz fakat ilginç bir şekilde önündeki adama atamıyor kaleci topu eline alamıyor boyle hatalarla karşılaşmamanız imkansız oyun gol yemeni istiyorsa rakip dümdüz koşuyor ama kimse müdahele edemiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında momentum hayatın her yerinde vardır. Bu momentum olayı tamamen psikolojik. Arkadaşlar karşınıza 200 300 artık kaç maç yaparsanız o kadar rakip geliyor düşünsenize 300 tane farklı tarzda oynayan oyuncu. Hiç biri bir biriyle aynı olmaz ayrıca bide bu 300 farklı oyuncuya farklı 300 taktik ve futbolcu ekleyin. Bir maç karşınızda ağır,hantal stoperlerle oynayan adam olur diğer maç çevik ve hızlı stoperlerle oynayan adam olur nefes aldırmaz bu böyledir. Aynı şekilde herkesin hücum stilide farklıdır.
  • aarda06 kullanıcısına yanıt
    Bende bunu anlamıyorum momentum yok seasonda yok futda çok oluyo.Yok onilne oynamıyorsunuzudr soloda momentum yok.

Tüm oyun lodlarını aralıksız oynamış biri olarak hepsi uzun uzun oynadım ve hepsinde momentum var.Daha dün solo ligde 11 şut attım rakibin 3 şutu var Ben Real SOsiedadım rakip milan adamlar2-1 yendi beni.Makinem beni yendi böyle baskılı oynamama rağmen.(Bu saedce ufak bir örnakti)Momentumun en az olduğu tek oyunucu solo kariyer yada gene tek oyuncu yönlendirdiğimiz online mod

xBirde makine kesinlikle kolay kolay top kaptırmıyo soloda tümtakımlar barça gibi oynuyo soloda bunu düzeltmeleri lazım

kontra ataga çıkarken oyuncumun boşluğa takıldığını bilirim bildiğin boşluğa takıldı durdu diğer adam koşup gelih topu aldı bu sesaonsda oldu bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 5 Haziran 2016; 17:03:48 >
  • Bu sene bitecek inşaköktengri. Frostbite kurtarıcımız olsun.

• Frostbite geliyor, ona da bi ayar çekerler bence. Genelde şikayetçi millet momentum'dan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerx1234

Pste bın kusur win 60 70beraberlik ve maglubiyet olan adam var çatır çatırda oynuyor adam fifada oyunu kontrol etmenin topu ayağında aktif tutmanın yolları var o yüzden ben inanmıyorum

aynen öyle momentum var ama oyuna iyi hakim oluyorsan fazla sıkıntı yaşamıyorsun ben pc de hatırlıyorum kaç kere karşıma gelen çok iyi kadrolu türk-yabancı çok iyi oyuncular vardı ve kadroları yeni kurulmuş kadro değildi mesela birisi vardı türk neredeyse bpl nin en iyi kadrosunu kurmuştu 433-4 ile oynuyordu mesela ben o taktik ile orta sahada çabuk geçiliyorum ama o bu taktiğe çok alışmış ramires-toure domine ediyordu orta sahayı mesela bende 4312 yada 41212-2 taktiğine baya alışmıştım iyi kadrolarla div1 den düşmüyordum hilecilerden bıkınca div1 den 2 ye düşürüp 2den 1e %70 title alarak çıkıyordum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.