Arkadaşlar Fifa World Türkçe Dil Nasıl Yapılır Bilen Varmı ?
belgelerimdeki fifa dosyasın içinde data var orda loc diye bi klasör var o klasörün içinde sadece tr dil kalıcak sekilde diğerlerini sil oyun türkçe olucak
Bu Seferde Oyun Açılışında Hata Verdi Bende =/
Ben Oyunu Sildim Geri Yüklerken Dil Seçeneğinde Türkçeyi Seçtim.Oyunada Bişey Olmadı Devam Ediyorum Aynı Kadro vs.
Arkadaşlar hepinize merhaba, 10 kişilik ekibimizle gece gündüz bu oyunu oynuyoruz. Elimizde yüksek miktarlarda jeton ( oyun parası ) mevcut talep ederseniz bu jetonları satıyoruz. Sitemizi ziyaret ederek sık sorulan soruları inceleyebilir. Jeton satın alan kullanıcıların yorumlarını okuyabilirsiniz. Güvenilir ödeme yöntemleri ve en uygun fiyat garantisiyle hizmetinizdeyiz. Stoklar erimeden hızlı olun.. Kodrunuzu en iyi oyuncularla şekillendirebileceğiniz gibi. İstediğiniz kadar paket açabilirsiniz. Pointlere yüksek bedeller ödeme devri sona erdi.
Bu forum aracılığıyla bizden jeton alımı yapacak arkadaşlara %5 fazla jeton transferi yapabiliriz. Aşağıdaki promosyon kodunu iletişim kanalından bize iletebilirsiniz. Promosyon kodu : DONAMIM8974 Fifa World Jeton