Şimdi Ara

Fifa08 PS3 Skill Moves

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar fifa08 in yeni jenerasyon konsollara dair ilk videosu ben bayildim bakalim pes ci arkadaslar ne diyecek (nede olsa turkiyede fifa seven yok )

http://gameplanets.blogspot.com/2007/08/fifa-08-exclusive-skill-moves-trailer.html

hareketlerin nasil yapildigini izledikten sonra onlarin oyun icinde uygulanmis videosunu goreceksiniz tek kelime ile SUPER

• gerçekten guzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

gerçekten guzel olmuş
    super yaw gercek gibi ve oynanis super zevkli gorunuyor insallah bizim fifacilarin fifanin yaninda pes oynadigimiz gibi bu yil pesciler aynisini yapip fifa da oyniyacaklar ozellikle yeni jenerasyon hakkaten etkileyici ve super bu videodakini beklemiyordum desem yalan olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scrapland

super yaw gercek gibi ve oynanis super zevkli gorunuyor insallah bizim fifacilarin fifanin yaninda pes oynadigimiz gibi bu yil pesciler aynisini yapip fifa da oyniyacaklar ozellikle yeni jenerasyon hakkaten etkileyici ve super bu videodakini beklemiyordum desem yalan olur

Alıntıları Göster
    ronaldinhonun ilk harekete bittim süper olmuş ama gerçek oyun içi nasıl bilemeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: merlinthewizard

ronaldinhonun ilk harekete bittim süper olmuş ama gerçek oyun içi nasıl bilemeyiz

Alıntıları Göster
    merlinthewizard dostum gercek oyun ici varya zaten video sonlarinda gole dogru giderken calimlarla paslasiyorlar ya o oyun ici iste sadece sinematik

• quote:

merlinthewizard dostum gercek oyun ici varya zaten video sonlarinda gole dogru giderken calimlarla paslasiyorlar ya o oyun ici iste sadece sinematik

Alıntıları Göster
    gerçekte çok iyimiş en sonunda şu futbol oyunlarını geliştirdiler galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay KospiR

gerçekte çok iyimiş en sonunda şu futbol oyunlarını geliştirdiler galiba

Alıntıları Göster
    Arkadaş deli etmek için birebir bu hareketler... Viva La Skill Moves !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 22 Ağustos 2007; 11:37:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lecturer

Arkadaş deli etmek için birebir bu hareketler... Viva La Skill Moves !!!

Alıntıları Göster
    Tek kelime ile süper olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: ygultekin82

Tek kelime ile süper olmuş.

Alıntıları Göster
    Offf off müthiş yaw.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elensar77

Offf off müthiş yaw.

Alıntıları Göster
    fifa yi benim gibi seven arkadaslar ben hep soyluyorum benim pes e karsi onyargim yok hatta cok severim bu senede alip oyniyacagim kismetse ama pesci arkadaslarin fifaya karsi mukemmel bi giciklari var busene fifa08 dort dortluk olacak ozellikle next gen (ps3 ve 360 icin tabii bizi ps3 ilgilendiriyor ) artik bu videoya da laf atanlar cikar .... 10 eyluldeki demoyu dort gozle bekliyorum

• quote:

fifa yi benim gibi seven arkadaslar ben hep soyluyorum benim pes e karsi onyargim yok hatta cok severim bu senede alip oyniyacagim kismetse ama pesci arkadaslarin fifaya karsi mukemmel bi giciklari var busene fifa08 dort dortluk olacak ozellikle next gen (ps3 ve 360 icin tabii bizi ps3 ilgilendiriyor ) artik bu videoya da laf atanlar cikar .... 10 eyluldeki demoyu dort gozle bekliyorum

Alıntıları Göster
    Güzelmiş hakikaten

• quote:

Orijinalden alıntı: justkny

Güzelmiş hakikaten

Alıntıları Göster
    Hangi maçta bu hareketler yapılıyor ya, allah aşkına.
    Style Soccer mı oyunun adı?
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Scrapland

hocam hareketler oyun içide oyun içi de öyle olmaz heralde fifa07 ninde böyle vidieoları vardı ama genede süper olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: merlinthewizard

quote:

Orjinalden alıntı: Scrapland

hocam hareketler oyun içide oyun içi de öyle olmaz heralde fifa07 ninde böyle vidieoları vardı ama genede süper olmuş

Alıntıları Göster
    Gny* arkadasim dikkat edersen hareketleri yapan gercek hayattada bu tarz hareketleri yapabilen oyuncular videoda ibrahim uzulmez yapmiyor bu hareketleri dikkat edelim lutfen camur at izi kalsin olmasin olay oyunda gercek hayatta bu hareketleri yapabilenlerle cok rahat yapabiliyoruz ama bi defans oyuncusu veya gercek hayatta calim atmayan tek pas oynayan bi herifle bunlar yapilmiyor ......

• quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

Dostum youtube'e girip bi Ronaldinho, C.Ronaldo, Messi yaz bakalım hangi maçlarda yapılıyormuş bu hareketler görürsün

• quote:

Orijinalden alıntı: lecturer

quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

Dostum youtube'e girip bi Ronaldinho, C.Ronaldo, Messi yaz bakalım hangi maçlarda yapılıyormuş bu hareketler görürsün

Alıntıları Göster
    Fifa galba sonunda yaptı

• quote:

Orijinalden alıntı: jakin33

Fifa galba sonunda yaptı

Alıntıları Göster
    kedi olalı bir fare tutar inşallah ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakin33

Fifa galba sonunda yaptı

Alıntıları Göster
    Belki güzel olabilir ama PES daha güzel ve bir kez daha yerin dibine sokacak fifayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

Belki güzel olabilir ama PES daha güzel ve bir kez daha yerin dibine sokacak fifayı

Alıntıları Göster
    herşey oynanışa bakar... hareket o kadar önemli değil, Eski fifalarda da Ortayı kestikten sonra 2-3 kere X e bastıgın zaman adam havada piskopat hareketler yapıyorlardı, şimdi hareket güzelde nerde bunun gerçekçiliği diyorduk.. umarım yeni oyunda da böyle olmaz.

• quote:

Gny* arkadasim dikkat edersen hareketleri yapan gercek hayattada bu tarz hareketleri yapabilen oyuncular videoda ibrahim uzulmez yapmiyor bu hareketleri dikkat edelim lutfen camur at izi kalsin olmasin olay oyunda gercek hayatta bu hareketleri yapabilenlerle cok rahat yapabiliyoruz ama bi defans oyuncusu veya gercek hayatta calim atmayan tek pas oynayan bi herifle bunlar yapilmiyor ......

Alıntıları Göster
    Harika görünüyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.