HERKESE TESEKKÜRLER YARDIMLARI İÇİN..ALLAH RIZA İÇİN OYUNU YÜKLEDİM BİLGİSAYARİMA ACABA YALNİŞ Mİ YÜKLEDİM KURDUM GAYET İYİ ARKADASIMDAN ALDİM CDYİ ODA KURMUS O OYNAYA BİLİYOR BEN OYNAYAMIYORUM
SORUN SU = MASAÜSTÜNDE TIKLIYORUM OYUNU TAM ACILCAKMIS GİBİ OLUYO SİYAH EKRAN GELİYOR YA SONRA MASAÜSTÜNE TEKRAR DÖNÜYOR OYUN ACILMADAN VE OYNUYAMIYORUM ACABA EKRAN KARTI AYARI FELAN Mİ VAR CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM
aynı sorun bendede vardı cd yi kırdım parçaladım sorunu çözersen felan banada söylersen sevinirim.
eyvallah sistem desen sistem ama neden calısmıyr bende anlamadim baska cd alıp denicem sorunu çözmeye calıscam
FİFA 09 NE PREND PAS EN CHARGE VOTRE CARTE GRAPHİQUE REPORTEZ-VOUS AU FİCHİER LİSEZMOİ POUR CONNAİTRE LA LİSTE DES CARTES GRAPHİQUES COMPATİBLES bu bende cıkıyor ne yap lazım bi yolu varmı çalıştırmak için
FİFA 09 NE PREND PAS EN CHARGE VOTRE CARTE GRAPHİQUE REPORTEZ-VOUS AU FİCHİER LİSEZMOİ POUR CONNAİTRE LA LİSTE DES CARTES GRAPHİQUES COMPATİBLES bu bende cıkıyor ne yap lazım bi yolu varmı çalıştırmak için
Bendede bundan var işde 2 hafta önce yazdım ama yardım edecek kimse cıkmadı bende cd'yi parçaladım atdım.
quote:
Orjinalden alıntı: adalente
ekran kartı yazılımı nedeniyle verilmiş bir hata, ekran kartı sürücüsünü güncelleyin (update) / güncellemeyin (downdate)...
sorun hala devam ederse tam sistem bilginizi yazarsanız daha sağlıklı fikir yürütme şansımız olur....
quote:
Orjinalden alıntı: inferno!
quote:
Orjinalden alıntı: adalente
Bendede bundan var işde 2 hafta önce yazdım ama yardım edecek kimse cıkmadı bende cd'yi parçaladım atdım.
İngilizceniz olmasada yazan cümledeki : Carte Graphique kelimesinden grafik kartı yani ekran kartından söz ettiğini anlayabilirsiniz Uyarıdan sonra direk cd'yi kırmak yerine kelimeleri çevirip sonrada ekran kartınızı güncelleseydiniz keşke
quote:
Orjinalden alıntı: ronaldo
HERKESE TESEKKÜRLER YARDIMLARI İÇİN..ALLAH RIZA İÇİN OYUNU YÜKLEDİM BİLGİSAYARİMA ACABA YALNİŞ Mİ YÜKLEDİM KURDUM GAYET İYİ ARKADASIMDAN ALDİM CDYİ ODA KURMUS O OYNAYA BİLİYOR BEN OYNAYAMIYORUM
SORUN SU = MASAÜSTÜNDE TIKLIYORUM OYUNU TAM ACILCAKMIS GİBİ OLUYO SİYAH EKRAN GELİYOR YA SONRA MASAÜSTÜNE TEKRAR DÖNÜYOR OYUN ACILMADAN VE OYNUYAMIYORUM ACABA EKRAN KARTI AYARI FELAN Mİ VAR CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM