birsey dikkatimi cekti bilmiyorum farkettiniz mi ............ ismail turut un sundugu sahne geldigi zaman ismail turutu zayif gostermek icin goruntuyu boyuna dogru uzatmislar arkadaki goruntuler de haddinden fazla uzamis gozukuyor. :) bilmem dikkatinizi cektimi ?
evet wide çekim kullanmışlar hem uzun hemde zayıf gösteriyo marioyu
hemde cizgili gomlek daha zayif gozukmek icin. bu arada bende kilo almaya basladim resim cekinirken ayni taktigi uygulayacagim :)
onu bilmemde o pıogramı bi kere izledim bi hafta kendime gelemdim
benim mi espri anlayışım kıt yoksa
aman neyse
çekitkten sonrada resmi zayıflatabilirsinphotoshop diye bişey var
offff bana o programdan bahsetmeyin,lütfen,bütün gece onun yüzünden uyuyamadım,resmen küçük düşürmedir bu
quote:
Orjinalden alıntı: deep_man
offff bana o programdan bahsetmeyin,lütfen,bütün gece onun yüzünden uyuyamadım,resmen küçük düşürmedir bu
sana bahsetmiyozki sen daldın konuya dandik espriler zaten 80li yılların trt gap kanalındaki parodiler gibi
sana bahsetmiyozki sen daldın konuya dandik espriler zaten 80li yılların trt gap kanalındaki parodiler gibi
fıkralarla turkiye programi ama başlığı?
quote:
Orjinalden alıntı: go_spurs_go
onu bilmemde o pıogramı bi kere izledim bi hafta kendime gelemdim
benim mi espri anlayışım kıt yoksa
aman neyse
espiriler gercekten soguk ama rol yapanlar guzel rol yapiyorlar. espirinin sonunda "nasiii" diyorya orasi komik. birde teyo dayi mi ne var onun hareketleri komik
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme