Şimdi Ara

Fikrin Olup, Tecrübenin Olmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Konuyu yanlış yere açtıysam affola... Aklımda 2 web sitesi fikri var. Birini şimdi uygulamayı geçirmek gibi bir düşüncem var; ancak gel gelelim bu konuda
    hiçbir tecrübem yok. Yani site nasıl yapılır, nasıl geliştirilir, korunur; neredeyse hiçbir şey bilmiyorum... Araştırdıklarımdan , "yazılım tecrübeniz yoksa uzak durun" gibi bir sonuç
    çıkardım. Sanırım doğrusu bu, ama bu fikrin sırf tecrübesizim diye beynimden dışarı çıkamayıp, benimle mezara gitmesine de gönlüm razı değil... Benim durumumda olan birisine
    neler önerebilirsiniz... Sadece fikir olarak, bir proje ne kadar değerlidir mesela?

İnşaallah anlatabilmişimdir... Selametle..

• html, php, asp.net gibi web dillerini ogren
    surekli kodla, web siteleri tasarla
    olusan tecrubenle ve elde ettigin bilginle fikirlerini gerceklestirebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir konu hakkında tecrüben yok ise para vermen gerekir. genelde kıyafet dikmekten anlamayız bu yuzden dikmeyi bilen birisine para veririz. veya ayakkabı yapmaktan anlamayız ama herkesin ayakkabısı vardır. bu boyledir. tecrüben yok ise paran olacak. o da yok ise tırmala dur...
  • Yanıtlarınız için teşekkürler arkadaşlar... Bir de şunu merak ediyorum. Günlük çok ziyaret alan bir sitenin (sanırım buna trafik deniyor) çökmemesi için ne yapıyorlar? Bir sitenin maliyetini arttıran en önemli etken bu mudur? Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut8990 -- 9 Ocak 2015; 0:03:29 >
  • aykut8990 A kullanıcısına yanıt
    valla #aykut8990@ hocam, bende senin durumundayım. aklımda bir sürü fikir var, ama gel gelelim onu hayata geçirecek bilgi yok. wix diye bi site var. ücretsiz ve kolay bir ara
    yüz sayesinde kolaylıkla bir site yapabiliyorsun. 2 günde baya güzel iş çıkardım aslında. ama iş siteyi tasarlamakla bitmiyor. site uzantı vermek için en kötü yılda 200 lira istiyor.
    normal bir domein almaya kalksan altı üstü 25-30 lira. o yüzden soğuk bakıyorum artık wix e.
    ayrıca bu sitenin birçok bağlayıcı olayı var. bir kere arama
    motorlarına ilgili şeyler yazdığında sitenin çıkması gerekiyor. bu nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum. ve bu olmadan da pek bir anlamı yok. bu yüzden ben bu işi profesyonel çalışan
    bir web tasarımcı ya yaptırmaya karar verdim. tabi şimdi onu nerden bulucaz, o da merak konusu...
    bende fikirlerimin benimle mezara gitmesini istemiyorum. :(

eğer ben kod yazarak site yapabiliyorum diyen varsa ( web tasarımcı ) bana ulaşırsa sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Herkesin nerede olması
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.