Şimdi Ara

Herkesin nerede olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye'de 80 milyon insan var. Bunlardan nereden baksanız 60 milyonu internet kullanıcısı. Bunların da asgari 40 milyonunun her gün internete girdiğini varsayıyorum. Bu şartlar altında cayır cayır insan kaynaması gereken forumda neden hiç kimse yok? Sokağa çıksam daha fazla insana rastlarım. Forum bomboş. Eskiden çoğu bölümde donanımlı kaliteli üyeler vardı, konu dışında açılan konu anında efsane olurdu espriler on numaraydı. Nerede abi bu millet? Herkes tiktok'ta instagram'da mı takılıyor? Herkes gerçek hayatta tanıdıklarıyla whatsapp, dc falan mı kuruyor?

• Son birkaç yıldır hayatında Google açmamış insanlar var. Her şey uygulamalar üzerinden dönüyor. Donanımhaber in android ios uygulaması olduğundan çoğu kişinin haberi var mı bilmiyorum. Bu uygulamanın reklamı olmadığından değil, kişilerin yöneliminin sosyal medyaya daha fazla olması sebebiyle arkalarda kalıyor. Sosyal medya uygulamaları adeta bir Google a dönmüş durumda. Mesela kişiler Google da bir şey aramıyor da Twitter veya İnstagram da arıyor. Yani bahsettiğiniz kadar çok internet kullanıcısı olabilir ama bunların çok büyük kısmı uygulamaları kullanıyor aslında sadece. Yani internete giriyorlar ama aslında internete girmiyorlar (bir tarayıcı açmıyorlar misal) sadece uygulamaları ziyaret ediyorlar. Google da bir şey arayanların yolu mutlaka Dh ile kesişir bir yerde hocam zira ne aranırsa aransın daima en üstlerde çıkıyor.

Biraz internet kullanım şeklinin değişmesi ile alakalı bu durum.

Size forum ile ilgili de istatistikler paylasayım.

https://forum.donanimhaber.com/stats.asp

Buradan açılan konuları, yazılan mesaj adetlerini görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 12 Eylül 2024; 13:8:4 >

• Bir çoğu ban yedi...

• izayoi hocam bu konuyu birkaç kez daha açmıştınız, siz neler yapıyorsunuz günlük hayatınızda ya da sosyal medyada? ben de aynısını düşünen birisi olarak interneti fazla kullanmama rağmen pek katılım göstermiyorum mesela

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Öyne deyyon emme, sen de eyü bilirsin ki ban yiyenlerin bir kısmı sıfır km heşaplar açarak geri döndüler. Hatta tuvnera ve ceykalda isimli heşapların sahabının buralarda dolaştığı da söylenir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 12 Eylül 2024; 14:30:0 >
  • Konuyla ilgili: Geçen yıl Bursa'da bisiklet kullananlarla tanışırım diye bisikletforum . com 'a üye oldum, kısaca BF diyelim. Tanışamadım.

Neyse sonra Eylül 2023 gibi, İngiltere'de bir bisikletli kask kamerasıyla kendisine şarj yapan (şerit dışına cıkmaya zorlayan) kamyonet videosu ile yeni bir konu açtım.

Konu çok ilgi çekti güzel yorumlar aldı. 8-10 yorum derken BF'nin kaşarlanmış bir kaşarı çıkıp "her önüne gelen yeni konu açıyor" dedi ve sonra konum SİLİNDİ !

2-3 gün sonra konumdaki en güzel birkaç yorumu silerek, "Bisiklet Videoları" gibi donuk bir konu altına konumu yorum olarak taşımışlar!

BF'den soğudum bir anda. Ulan dedim, yeni konu açıyoruz yorumlarla hoş zaman geçiyoruz. Şu zamanda bu büyük bir nimet fakat admin/mod takımı bunu bir tehdit olarak görüyor.

Sonradan dikkat ettim, BF'de az sayıda klişe konu başlıkları altına herkesin yorum atması isteniyor ancak yeni konu açılması istenmiyor.

Bu forumda öyle bir sorun yok gibi. İstediğimiz şekilde yeni konu açabiliyoruz fakat bu forumda bazı konuları bir süre sonra sessizce siliyorlar diye duydum.

Forum bilgi paylaşımıdır. Insta, X, Face te scam tarzı yüzeysel içerik, saman alevi gibi anlık ilgi çekme amaçlı boş gönderiler varken forumlarda bilgi genişliği ve tartışma derinliği yüksek konular bulunur.

Umarım forum yönetimi bu yönde kendi bacağına sıkacak hareketler yapmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alaattin_Delon -- 12 Eylül 2024; 14:56:3 >

• Alaattin_Delon A kullanıcısına yanıt

sanırım internette en özgür olabileceğin site dh'dir.

konuyla ilgili olarak anladığım ise;

wazzup gibi beleş mesajlaşma platformları çıktı mertlik bozuldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 12 Eylül 2024; 15:3:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.