arkadaşlar benim 4tane farklı jobda charım var bunlardan hangisini kasacağıma karar veremedim sizden fikrinizi istiyorum sadece serverlarınıda yazacam ona göre düşüncelerinizi söyleyin
1-warior(proveker yani tank)lvl 45;Manes 2-rogue(archer)lvl 52;Pathos 3-mage(flame-light)lvl 50(takı görevleri dışında bi görevini yapmadım);Chyper 4-priest(buff-heal malice açık)45lvl;Manes
şimdi sizce hangisini kasmalıyım itemlarınıda sayıyım(ya kendimi char satar gibi hissettimya hadi neyse)
wariorda:royal knight set,+7clever axe,+5large kite shield ve +6bill ve +6 +7 str takılar roguede:3 parça +7fp gerisi royal knight,+7hornx ve görev takıları mage:3.derece goblin set,+7alchemly ve 2görev takısı diğer 3ü +6hp priest:1i dışında hepsi +7bp set(diğeri +6)2 parçası hp diğerleri str basılı,+7 battle mace ve +6 +5 str takılar
ya ben şimdi hangisini kasayım citten fikirleriniz yanında nd olduğunuda söylerseniz sevinirim
bence archer(okcuyu) kas hem daha zevkli hemde 55 ol kimse tutamasın seni bence okçuuuuuuuuuuuuu
quote:
Orjinalden alıntı: faruktokan78
bence archer(okcuyu) kas hem daha zevkli hemde 55 ol kimse tutamasın seni bence okçuuuuuuuuuuuuu
55ol kimse tutamıyor diyorsunda ben koxp kullanmıyorum (hiç olmassa artık kullanmıyorum)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme