Şimdi Ara

File markette fiyati 2-3 ayda 50liradan 91.5 lira olan ton balığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilenler bilir file marketin harras isimli kendi urunleri vardir zaten file market bime aittir. Bu file markette zeytinyağli harras ton baligi diye bir urun var kendisini cok severdim. 3 ay tamamen olmamistir hatirliyorum 50 liraya aliyordum kendisini 1.5 ay sonra falan 72 lira oldu en son bugun gördüm 91.5 lira olmus alamadim cunku cok pahali. 3 ay bile tamamen olmadan neredeyse %100 zam gelen bir urun. Inanilir gibi değil. 2 kisinin doyacaği bir urun diye ona gore hesaplayip fiyatini arttirmanin ne luzumu var anlamiyorum ki bu ton baliklari avrupada 2-3 euro falan marketlerde.

Sadece o da değil hazir tavuk doner gibi urunlerinde fiyati asiri pahalanmis 80 lira olmus 40 liraya aldigimi hatirliyorum daha 5 ay once falan. Zaten kalitesiz, zararli maddelerden yapiyorlar bu tarz hazir tavuk doner, nugget gibi urunleri birde kazık fiyata satmaya calisiyorlar inanilir gibi değil. Salamli sandvic gordum markette 50 liraya satiliyor xd.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 28 Ağustos 2023; 17:4:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eskiden bimden 5 liraya derya ton balığı alırdım en son baktığımda 70 lira falandı

Elime fırsat geçerse bunun sorumlularına acımayacam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.