Şimdi Ara

FileZilla Nedir Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben Sw Açıcam Filezillaya Bağlan Diyo da Nasıl Bağlanıcam Filezillayı İndirdim sunucu kullanıcı adı falan diyo ne yazıcam yardım edermisiniz ?

• site serveri programıydı sanırım
  • Dediğim Sorunu Nasıl Çözücem ?
  • Filezilla bi FTP programı. Dosyaları sunucuya yüklemek için gereklidir. Hostun kontrol panelinde FTP bilgileri vardır muhtemelen. Onları dolduracan kullanıcı adı şifre vs.
  • ftp kullanıcı adı ve sifresi lazım onun icin varsa filezillanın ust kosesinde yazan yere yazacaksın ve girceksin girdikten sonra istenen dosyayı sağ alt tarafta klasorler olur oraya atcaksın
  • multi theft autoda bir vds ye kurulan farklı serverlara erişmek ve yönetmek için kullanıyoduk açıkçası makinenin sana verilen kısmını yönetebilirsin bunun için sağlaycından bilgileri alıcaksın
  • işte nasıl alıcam onları söylermisin ?
  • host firmanızın verdiği hesap bilgilerini alın.ardından sunucu adresi yerine bir ip adresi veya domain adı yazın. Hesap bilgilerini girin. Ardından web scriptinizi linux ise public_html win ise httpdocs a atn
  • quote:

Orijinalden alıntı: uveysss

işte nasıl alıcam onları söylermisin ?

Web sitelerin hostunda c-panel falan oluyordu. Orada yazıyordu. Ama senin dediğin sw nedir bilmiyorum.
    Edit: Sw dediğin server mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolution -- 3 Mayıs 2012; 18:25:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forgotten Warrior

quote:

Web sitelerin hostunda c-panel falan oluyordu. Orada yazıyordu. Ama senin dediğin sw nedir bilmiyorum.

Metin 2 server açmak için
  • firmaya yazın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Forgotten Warrior

quote:

Metin 2 server açmak için

Onu bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.