Bildirim
FileZilla Nedir Yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
site serveri programıydı sanırım -
Dediğim Sorunu Nasıl Çözücem ? -
Filezilla bi FTP programı. Dosyaları sunucuya yüklemek için gereklidir. Hostun kontrol panelinde FTP bilgileri vardır muhtemelen. Onları dolduracan kullanıcı adı şifre vs. -
ftp kullanıcı adı ve sifresi lazım onun icin varsa filezillanın ust kosesinde yazan yere yazacaksın ve girceksin girdikten sonra istenen dosyayı sağ alt tarafta klasorler olur oraya atcaksın -
multi theft autoda bir vds ye kurulan farklı serverlara erişmek ve yönetmek için kullanıyoduk açıkçası makinenin sana verilen kısmını yönetebilirsin bunun için sağlaycından bilgileri alıcaksın -
işte nasıl alıcam onları söylermisin ? -
host firmanızın verdiği hesap bilgilerini alın.ardından sunucu adresi yerine bir ip adresi veya domain adı yazın. Hesap bilgilerini girin. Ardından web scriptinizi linux ise public_html win ise httpdocs a atn -
quote:
Orijinalden alıntı: uveysss
işte nasıl alıcam onları söylermisin ?
Web sitelerin hostunda c-panel falan oluyordu. Orada yazıyordu. Ama senin dediğin sw nedir bilmiyorum.
Edit: Sw dediğin server mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolution -- 3 Mayıs 2012; 18:25:56 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Forgotten Warrior
quote:
Web sitelerin hostunda c-panel falan oluyordu. Orada yazıyordu. Ama senin dediğin sw nedir bilmiyorum.
Metin 2 server açmak için -
firmaya yazın -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Forgotten Warrior
quote:
Metin 2 server açmak için
Onu bilmiyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X