Şimdi Ara

Filipinli Kadınlar Yurt Dışına Kaçmak İstiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yurt dışından gelin getirmek isteyen varsa Filipinler'den kadın alabilir. Yurt dışına kaçabilmek için Batılı kadın arıyorum dating sektörlerinde fakat hep Filipinli kadınlar musallat oluyor. Bazılarına sormuştum niye ayrılmak istiyorsun diye, bazıları diyor kanunlar burada berbat, bazıları diyor ekonomi berbat (Filipinler komünizm artığından hala kurtulamadı, serbest piyasa ekonomisi oturmamış, dolayısıyla fakir bir ülke).

• Rusya dururken neden filipinlerden getirelim?
  • Makedonya dururken neden Rusyadan getirelim?
  • Aman ladyboy çıkmasın hocam dikkat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GEÇBATAN

Rusya dururken neden filipinlerden getirelim?
    Geçen sene binlerce Fransız erkek Rus kadın ile evlenmiş. Rus kadınlar genellikle ABD ve Avrupa ülkelerini tercih ediyor. Türkiye'den de Rus kadınla evlenen var çok az da olsalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T0uch

Aman ladyboy çıkmasın hocam dikkat
    Öyleleri de var, söylüyorlar zaten sorduğunda
  • Hangi siteler onlar hocam ? bizde takılalım belki soyumuza filipinli girer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dunyanin acimasizligina bak insanlar evlenerek ulke degistirmeye calisiyor parasizliktan yazik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl iletişim kurabiliriz ???

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bir iki link at basgan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlla evlenmek şartmı :) Gelsinler 1-2 ay misafirim olsunlar. Yok yemek ssk kalacak yer benden
  • batılı kadın arıomuş inş bulurusn hocam sen geçen gün asgari ücretle çalışıom iş arkadaşım kıza yazdım da tersledi diye konu açan adamsın. 2000-2500 liraya filipinliler bile bakmaz g.o
  • getirin olum getirin KARMA CUMHURİYETİ yapalım.
  • quote:

Bu sıkıntı çok var Filipinlerde. O yüzden dikkat etmek lazım

Son 5 senede 2 tane Filipinli Miss Universe çıktı. Kadınları güzeldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-007D66956 -- 14 Ocak 2020; 19:5:37 >
  • dating siteleri zaten filipin ve fastan kadınların istilasında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noapte

Hangi siteler onlar hocam ? bizde takılalım belki soyumuza filipinli girer
    Konuda link vermeyeyim hocam, çünkü dating gruplarında dolandırıcılar da var, sorumlusu ben olmak istemem. Facebook'ta dating gruplarını arama bölümünden de bulabilirsiniz, çok var. İnternet siteleri ise mesaj atmak için bile para istiyorlar, tavsiye etmiyorum o yüzden. Tabii Batılı erkeklere göre pahalı gelmediği için kullanıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Dunyanin acimasizligina bak insanlar evlenerek ulke degistirmeye calisiyor parasizliktan yazik
    Türk kadınlar bile ilan veriyor hocam anlaşmalı evlilik için. Avrupa'ya kaçmaya çalışan insan kaynıyor piyasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1397

Nasıl iletişim kurabiliriz ???
    Facebook'ta dating grupları var, oralarda çok var
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbalx

İlla evlenmek şartmı :) Gelsinler 1-2 ay misafirim olsunlar. Yok yemek ssk kalacak yer benden
    Yasal olarak evlilik gerçekleşince oturma izni alıyorlar ya o yüzden resmi evlilik isteyen çok ama öyleleri de vardır sevgili tadında gelecek olanlar, ben evlilik için aradığımdan sormadım hiç. Fakat bilet ve diğer masrafları erkek tarafı öder hocam malumun, yol yemek ssk diyon ama sadece yol fiyatına bir bak önce

Ha bir de, Batılı erkekler kadının memleketine gidiyor uçağa atlayıp. Rekabette Türk erkeklerinin işi zor yani

• Benim arkadaşım Malezya'dan getirdi gelin kendisine.

Rahat iş akraba ziyareti yok kaynana derdi yok. Kız oldukça uslu ve söz dinleyen bir tip tam 80 li erkeklerin aradığı kadın özellikleri.

Beyaz tenli ve genelde minyonlar da. Ayrıca Müslümanlar çocuk aradığı bütün özellikleri buldu.

Bana da ayarladı bir kız hatta da benim kız arkadaş beni ikiye böler diye öteledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 15 Ocak 2020; 5:54:42 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.