www.ntv.com.tr Mahmud Abbas Türkiye'ye geliyor https://www.ntv.com.tr/turkiye/mahmud-abbas-turkiyeye-geliyor,1gdcJ1RF7k6hDEkA8s2Tfw |
Filistin Devlet Başkanı, 15 Ağustos'ta TBMM'de konuşma yapacak
-
-
"Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mahmud Abbas'ın bizden özür dilemesi lazım" 2 gün önce!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu gün : ben özür demedim.özel biridir dedim.kanıtlamazlarsa şerefsizdir namussuzdur.bu kadar ağır konuşuyorum..
-
Ne devleti
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Meclis tatilde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Birileri sabah korkudan tir tir titremiş ve haması değil filistini destekliyoruz biz ayağı yapmak için telefonda abbasa yalvarmış gibi görünüyor. Ee artık savaşlarda fakir askerler değil devlet/örgüt liderleri öldürülüyor herkesin maçası yetmez.
halk ezbere hareket ederse zincirleme yanlışlar, algılar alır başını yürür at izi it izine karışır, bu elde tutulacak şeyi kalmayan meclisi bile melek yaparlar, paylaşırken düşünürken olabildiğince net olacak bilgi lazım.(tatilde bu tarz etkinlikler yapılıyorsa bilmem ama yalan yanlış haberler gırla paylaşılıyor)
-
Olmayan devletin başkanı nasıl oluyor aga
Mesela KKTC neredeyse yok hükmündedir tüm dünyada.Cyprus diye belirtilir.Bana kalırsa da Gazze veya tel aviv farketmeksizin İsrail'dir.
Umarım böyle bir rezillik olmaz, Dünya tarihinin en aşağılık olaylarından biri olur ve devlet rezil edilir.
Buna ben bir şerefli Türk ve şerefli Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak göz yummak istemem.
-
"Uygur Türklerine "terörist" diyen, Çin'e desteğini açıklayan Mahmut Abbas'ın TBMM'de konuşma yapmasını istemiyorum
-
İnşAllah böyle bir şey olmaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Savas bitene kadar ekmegini yesinler hocam sen de cok abartiyorsun. Assinlar kessinler falan. Siz de mehteri verin arkadan. TC'nin bekasinin bir onemi yok arada ;)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
cahallar toplanmış gene israilin sonraki hedefini türkiye olmadığın anlamayacak sağır cahallar ordusu... filistin ırak suriye lüblanla sınırlı kalmayacak israil hedefi belli.
-
Biz Abbas'ı niye çağırdık? Neden gelmedi? Şimdi niye tekrar çağırıyoruz? Bilen takip eden varsa açıklayabilir mi?
anlatıyor. bro.
-
Filistin umurlarında mı?
Yoksa tek dertleri yeniden refaha kaçan seçmeni geri döndürmek mi????
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletBu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X