Arkadaşlar film camın derecesi düşük olmasına rağmen polis kontrolde durdurdu. Ceza yazdı, herkes dikkat etsin az para değil 110 ytl. Daha sonra da böyle yola devam edemezsin diyip tırnaklayıp sökmeye çalıştı tabi darmadağan her yerde iz kaldı, 2 cam açılmıyor . Neyse şimdi burda sövüp saymiyim, bu camda kalan izler nasıl çıkar deterjanlı su falan diyorlar ama hiç sanmıyorum. Bu kalan filmleri çıkarmak için ne yapmak gerek?
Film sonuçta yasak olduğu için ince de olsa birşey fark etmiyor.Burda da kontroller arttı;bende de en ince siyah cam filmi var araçta;ceza yememek için 2 gündür çıkarmıyorum arabayı.
Deterjanlı ve hafif sıcak suyla iyice sil;uğraş;camı çizdirmeden çıkarmaya çalış;çıkar.
arkadaşım bi yerden benzin yada tiner bul kesin çözüm. Ben benzinle sildim. Vizeye soktum geçirince tekrar film yaptırdım hemde 4 numara süperdark
Saolun beyler, deterjanlı suyu bi deneyelim olmazsa benzinle uğraşırız.. Bucaklı orası neresi :)
yasak olduğunu bile bile neden film çektirirsinizki.. kurallara uyalım arkadaşlar memur kafasına göre ceza yazmamış.. jandarmaya denk gelseniz arabayı bile çekerdi.. onlarda hiç acıma yok..
tiner sentetik değil sellozik olsun dikkat ette.. zarar verir yoksa..
valla cok sakat iş ya benim arabanın arka camları perdeli gerci ama bende cok istiyorum camlara fim cekmeyi ama işte ceze olayı var.hem filmlere 250 kağıt verecem sonra üstüne birde ceza... yemek istemem gecmiş olsun sana bu arada