Şimdi Ara

Film İndirdim Ama Aması İçerde :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Transformers 2 Filmini İndirdim Mamundadan İzliyecem Filan Neyse Ama İzliyemiyorum. İzliyorum Aslında Ama Filmin Sesleri Arka Planda Kalmış Ön Planda İki Adam Konuşuyor Anlamadım Yanlış İndi Galiba Dedim Bu Yeni Bitane İndirdim Ondada Öyle Oldu.

İndirdiğim Fimler Bunlar
    Transformers.Revenge.of.the.Fallen.2009.720p.BluRay.DTS.x264-Prestige
    Transformers.Revenge.of.the.Fallen.IMAX.Edition.2009.1080p.BluRay.DTS.x264-DON

Ayrıca Hangi Player İle İzlemeliyim Bi Yardımcı Olursanız Sevinirim...

• Türkçe alt yazı nasıl buldun ya torrentden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öyle biri işte -- 9 Şubat 2011; 16:28:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaktaver

Türkçe alt yazı nasıl buldun ya torrentden

Türkçe Olduğunu Kim Söyledi
  • KM PLAYER Forumun çoğu bunu kullanıyor tavsiye ederim bende tavsiye üzerine geçtim Km ye çok sevdim , mutluyuzz
  • Sistemini yaz , ona göre birşeyler yazıcam.Sistem kötüyse gom player'dan bi ayar yaptırıcam.

Ekleme : Performans olarak hangi player daha iyi bilmiyorum ama gomdan bi filtre ayarıyla performans artıyordu.

Sağ tık > Preferences > Filter > Disable Filters > Enable Quick Play Mode ' a tik at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HonanımDaber -- 9 Şubat 2011; 16:31:55 >
  • Gomda Filmin Önüne Birses Geçiyor Ama KM Kurdum Hiçbir Sorun Yok Çok Teşekkürler :)
    @Honanım Dediğin Ayarı Yaptım Ama Gene Aynı Film Seslerinin Önünde Birses Var Anlıyamadım.
    Herneyse Çok Teşekkürler Yardımlarınız İçin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.