Bildirim
PC de Filmler Bozuk gösteriyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
codec arkadasım codec. Mesuta katılıyorum Kazaa Lite cozum olur... -
kodecler kurtarmıyor denemiştim.k-lite kurdum media codec kurdum olmadı.tahminime göre bir çakışma var ama anlamadım.Cevaplar için teşekkürler. -
Ama bu kurtarır adını veriyorum direk kur
Ace Mega Codec Pack kurarken Profesioonel Edition olarak kuracaksın sorunun çözülür dostum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jenk -- 19 Mart 2008; 12:58:35 > -
kurdum denedim oda kurtarmadı.bunun başka bir yolu olmalı ama ne dellendim yaa -
vlc kur onun acmadıgı okumadıgı zımbırtı yok olmassa bıde klıte nın en son surumu olan 3.70 tı sanırım onu dene o da olmassa ekran kartı surumunu guncelle -
sürücü problemi olabilir
http://resim.donanimhaber.com/m_21731991/mpage_1/key_//tm.htm#21823723
buraya bir göz at istersen -
flimleri açmada bir problemim yok sadece görüntüler yeşil çıkıyor.renkler birbirine girmiş durumda yoksa filmleri her zaman açıyor media player olsun bsplayer olsun.Yardımlarınız için teşekkürler. -
AYNI SORUN BENDEDE VAR VE BUNUN SEBEBİNİ BİLİYORUM BENDEKİ MONİTÖRDEN KAYNAKLANIYOR FİLMLER YEŞİLİMSİ Bİ RENKLE İZLİYORUM AMA SENİNKİ DE MONİTÖRDENMİ ONU BİLEMİYORUM SADECE BİLGİLENDİRME AMAÇLI SÖYLEDİM -
tamam arkadaslar hallettim,mesajlarınız için çok teşekkürler.pc de yazılımlar çakışıyor,format attım tekrar ilk olarak vga driveri tanıttım olay bitti.Başka arkadasların başına gelirse böyle yapsınlar -
format aynı sorunu olan arkadaşın bu olayını da çözmüştü ama format için çok erken olduğunu düşünerekden en inceden başlamıştım.
geçmiş olsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X