Şimdi Ara

film izlerken ses gidip geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler arkadaşlar. Film izlerken çok sık olmasada ama muhakkak her izlediğim filmde oluyor, ses 1 sn'liğine gidip geliyor.
    Oyun oynarken veya müzik dinlerken bu problemle daha karşılaşmadım. Bunun sorunu ne olabilir ve nasıl çözerim bu sorunu.

Anakartım maximus V Gene ve anakartımda SupremeFX III ses kartı var. Hoparlörüm LOGITECH Z-623.
    Film izlerken genelde kmplayer da izlerim ara sırada gom playerdan.

• Ses kartının driverını günceleyip deneyin.
  • ses kartı derken anakartın kendisinde var. Anakarta takılmış ses kartı değil o yüzden ayrı bir güncelleme yapılabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumrukgs

İyi geceler arkadaşlar. Film izlerken çok sık olmasada ama muhakkak her izlediğim filmde oluyor, ses 1 sn'liğine gidip geliyor.
    Oyun oynarken veya müzik dinlerken bu problemle daha karşılaşmadım. Bunun sorunu ne olabilir ve nasıl çözerim bu sorunu.

Anakartım maximus V Gene ve anakartımda SupremeFX III ses kartı var. Hoparlörüm LOGITECH Z-623.
    Film izlerken genelde kmplayer da izlerim ara sırada gom playerdan.

Bazen sorun çok basit olabiliyor , başıma geldi ordan biliyorum , kablolara bakın güzelce temazsızlık olabilir eğilip bükülürken içten kırılmış olabilir , benim bizzat kedim kemirmişti biraz sonradan fark ettim

• Anakartındaki ses kartının markasını yazmışsın sitesinde driverı varsa güncelle hocam.
  • güncelledim ama sorun devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumrukgs

güncelledim ama sorun devam ediyor

been,mde aynı sorun başladı :d
    çözebildin mi*
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses gidip geliyor
    14 yıl önce açıldı
    Bagajdan garip bir ses geliyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DirectX i kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi? Kodeklerden de kaynaklanıyor olabilir. Kodekleri de kaldırıp tekrar kurulum yapmayı deneyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala sorunu çözemedim biraz araştırdımda benim gibi aynı sorunu yaşayanlar var
  • ses kartı güncelliğini ve jak'ları kontrol et.yazılımsal birşey olması zor tabi ama çözüm olmazsa servis tabiki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.