Şimdi Ara

film video oyun izlerken yeşil kırmızı noktalaşmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kolay gelsin arkadaslar tam yerimi bilmiyorum ama söyle bi sorunum var yardımcı olucaklara simdiden tesekkürler film video oyun oynarken böyle artık hızlı hareket eden yerlerde sahnelerde veya bazı normal durumlarda kırmızı yeşil noktalı seyler cıkıyor resimde görüldüğü gibi oyunlarda fln hareket etmiyip sabit durunca falan sıkıntı yok ama böyle hızlı sahnelerde bu tarz hatalar alıyorum yardımcı olursanız sevinirim RESİMLERİDE PAYLASIYORUM DETAYLI OLARAK

MONİTÖR: ASUS MX279
    EKRAN KARTI: GTX 780 Tİ
    SİSTEM : WİN 10 64 BİT

BUGUN Bİ ANDA ÇIKTI BU HATALAR ARASITRDIM FAKAT BULAMADIM
    MONÜTÖRÜN ÜSTÜNDEKİ AYARLARLADA OYNADIM SIFIRLADIM DEİŞTİRDİM HİÇBİR SONUC ALAMADIM.
    HATALAR GENELDE KIRMIZI YEŞİL RENKLERDE OLUYOR YEŞİL RENK DAHA ÇOK GENELLİKLE
    HATAYLA İLGİLİ 4 RESİM PAYLASTIM VE RESİMLER ÜZERİNDE İŞARETLERİM OLAN HATAYI

film video oyun izlerken yeşil kırmızı noktalaşmalar film video oyun izlerken yeşil kırmızı noktalaşmalar film video oyun izlerken yeşil kırmızı noktalaşmalar film video oyun izlerken yeşil kırmızı noktalaşmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyodax10 -- 6 Eylül 2015; 0:29:40 >

• Muhtemelen monitorün piksellerinde sıkıntılar var. Monitöre gelen veriler, verilerin gelme yolu veya verileri getiren ekran kartında birşey var. Bağlayabiliyorsan televizyona veya başka bir monitöre bağlayıp dene. Hala devam ediyorsa arkadaşından bilgisayarına senin ekran kartını takıp dene. Yine devam ediyorsa arkadaşını ekran kartına senin bilgisayarına takıp dene. Böylece sorunun kaynağına ulaşabilirsin. Ama yazılımsal çözümleride biraz araştırmanı öneririm.

EDIT : Bağladığın kablodada sorun olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gogeta5858 -- 6 Eylül 2015; 0:34:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogeta5858

Muhtemelen monitorün piksellerinde sıkıntılar var. Monitöre gelen veriler, verilerin gelme yolu veya verileri getiren ekran kartında birşey var. Bağlayabiliyorsan televizyona veya başka bir monitöre bağlayıp dene. Hala devam ediyorsa arkadaşından bilgisayarına senin ekran kartını takıp dene. Yine devam ediyorsa arkadaşını ekran kartına senin bilgisayarına takıp dene. Böylece sorunun kaynağına ulaşabilirsin. Ama yazılımsal çözümleride biraz araştırmanı öneririm.

peki ozaman monütör kablo deiştirme yoluyla çözüme gitmeye calısıyım teşekkürler ilgin için kolay gelsin
  • quote:

Muhtemelen monitorün piksellerinde sıkıntılar var. Monitöre gelen veriler, verilerin gelme yolu veya verileri getiren ekran kartında birşey var. Bağlayabiliyorsan televizyona veya başka bir monitöre bağlayıp dene. Hala devam ediyorsa arkadaşından bilgisayarına senin ekran kartını takıp dene. Yine devam ediyorsa arkadaşını ekran kartına senin bilgisayarına takıp dene. Böylece sorunun kaynağına ulaşabilirsin. Ama yazılımsal çözümleride biraz araştırmanı öneririm.

sorunu buldum monütörden kaynaklanan birşey televizyona bağladım televizyonda bir sıkıntı yok aynı kabloyla bağladığımda fakat benim asus monütörde var garantisi devam ederken garantiye yollamalımıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyodax10

quote:

sorunu buldum monütörden kaynaklanan birşey televizyona bağladım televizyonda bir sıkıntı yok aynı kabloyla bağladığımda fakat benim asus monütörde var garantisi devam ederken garantiye yollamalımıyım ?

E yani. Garanti en güzel yoldur. Sorunun asıl sebebini bulmana sevindim.

• bakalım garantide 20 iş günü verdiler bekliyoruz artık teşekkürler ilgin için :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.