Arkadaşlar ben Samsung 40C650 kullanıyorum. 2 Temel Sorum var: 1-USB'den belleği bağladığımda dat formatındaki filmleri görmedi onun dışında denediklerimi gördü acaba bu tv dat formatını okumuyor mu 2-filmleri sanki biraz hızlı oynatıyor gibi motion plus özelliğini de kapatmama rağmen bu durum değişmedi bunun çaresi var mıdır. Şimdiden teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: zamanzaman78
Arkadaşlar ben Samsung 40C650 kullanıyorum. 2 Temel Sorum var: 1-USB'den belleği bağladığımda dat formatındaki filmleri görmedi onun dışında denediklerimi gördü acaba bu tv dat formatını okumuyor mu 2-filmleri sanki biraz hızlı oynatıyor gibi motion plus özelliğini de kapatmama rağmen bu durum değişmedi bunun çaresi var mıdır. Şimdiden teşekkür ederim.
Çaresi var,Blu-Ray yada kaliteli HD desteği olan bir media player yada dvd player al !
Darılma hocam televizyon almışsın,Blu-Ray yada Dvd player alsan tamam,işi anlayanlar yardımcı olur !
Samsung orjinal sitesine girersen adamlar zaten durumu net belirtiyorlar,müzik-fotoraf ve belli video codek desteği yazar !
Bu sorunu Samsung'a yazsan sana sadece Blu-Ray player tavsiye ederler,hiç bir televizyon belirli codecklerin dışında görüntüyü çözmez !
Sayın zamanzaman78 ,
Samsung tvler telif hakkı içeren :
1. DAT (VCD ) 2. VOB ( DVD) 3. M2TS (Bluray)
dosyalarını listelemez. Bu gibi dosyaları tvnin oynatıcısında göremezsiniz. Eğer bilgisayarda uzantısınız DAT ve VOB uzantılarını MPG , M2TS uzantısını da TS yaparsanız tvde sorunsuz açılacaktır. AVSEQ01.DAT >>>>AVSEQ01.MPG yapmalısınız
Tvnin çözünürlüğü 1920x1080 = 2 milyon , vcd dat dosyasının çözünürlüğü 352x288 = 100 bin dir. Arada 20 kat fark var. Tüplü tvde bile vcd çok iyi görünmüyorken Lcd tvde vcd izlemek biraz haksızlık olur. Görüntü çok kötü olacaktır.
başlığından tvnin hangi filmleri oynatabileceğini eğer sorun olursa neler yapabileceğinizi bulabilirsiz. Samsung tvler en geniş film destekleme kapasitesine sahiptir ve gayet kaliteli ve başarılıdır.
Filmleri hızlı oynatması filmden kaynaklı da olabilir . Biraz da motion plus özelliklerini kapatınca veya ayarlayınca düzelir. Hem tv he mde film oynatma bölümünden kapatmanız gerekiyor. Bazen arakdaşlarımız sadece tv bölümünü kapatınca film oynatma bölümünü de kapattıklarını düşünüyorlar. C650 başlığında bu konu çok konuşuldu ve hzılı oynatma sorununu çözdüler, baştan sona okumanızda fayda var.