Şimdi Ara

Filmden AnlıyanLar İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam millet , ben hafta sonu sevgilimle baş başa film izlicem bana sıkıcı olmayan romantik bi film önerirmisiniz
    yalnız ağlatıcak gibi değilde böle duyguları kıbraştırıcak bir film olmasını istiyorum Benim Aklımda : Sil Baştan(jim carrey nin oynadığı)
    var ama alternatif filmler arıyorum çünkü bu cd yi bulamıya bilirim

• quote:

Orjinalden alıntı: o0o0oFearLesSo0o0o

Selam millet , ben hafta sonu sevgilimle baş başa film izlicem bana sıkıcı olmayan romantik bi film önerirmisiniz
    yalnız ağlatıcak gibi değilde böle duyguları kıbraştırıcak bir film olmasını istiyorum Benim Aklımda : Sil Baştan(jim carrey nin oynadığı)

My first sex teacher

• yeşil yol romatik değil ama ağlatmazda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mabu

quote:

Selam millet , ben hafta sonu sevgilimle baş başa film izlicem bana sıkıcı olmayan romantik bi film önerirmisiniz

My first sex teacher

Onu Tek izlerim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Mabu

quote:

My first sex teacher

Onu Tek izlerim

yes man 'da güzel aslında jim carrey 2009'da da komik

• Şıpsevdi,My Sassy Girl,P.S. I Love You ve bilimum Ben Stiller filmleri,Zor Baba falan,çok eğleniyorum ben izlerken...Onun dışında aklıma gelmiyor böyle sorulunca, ne zaman otururum ders çalışmaya o zaman aklıma ne kadar gereksiz bilgi varsa gelir.

Değiştirme:Son Ders Aşk ve Üniversite

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 3 Nisan 2009; 19:51:30 >
  • şu ps i love you bi benmi begenmedim hiç güzel gelmedi bana nedense..my sassy girl, aşk için dünyanın ortasında ağlıyorum, a walk to ramember, bak bu 3ü güsel romantik filmlerdir öpüşme sahneleri bile yoktur ama çok duygusal ve romantik filmlerdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dx

şu ps i love you bi benmi begenmedim hiç güzel gelmedi bana nedense..my sassy girl, aşk için dünyanın ortasında ağlıyorum, a walk to ramember, bak bu 3ü güsel romantik filmlerdir öpüşme sahneleri bile yoktur ama çok duygusal ve romantik filmlerdir

Ya aslında biraz abartıldı ama fena film de değil,oturursun,boş zamanında izlersin,ama tavsiyemdir.
  • good luck chuck
  • cesaretin var mı aşka

Filmden AnlıyanLar İçeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ge4ce -- 3 Nisan 2009; 20:14:50 >
  • not defteri, kasımda aşk başkadır olabilir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.