Merhabalar... Ses ve film arasında ses kayması olduğunda genelde fps değerini değiştirerek sorun çözülüyor. Ancak bazen de fps değerini değiştirmek sorunu çözmüyor. Örneğin; filmle ses arasında 4-5 saniyelik süre kayması olabiliyor. Eskiden Adobe Audition 3 ile "adjust sample rate" bölümünden yapılıyordu ancak bu programı win10'da bir türlü kullanamadım. Böyle durumlarda başka hangi programla ses süresini filme göre uzatma veya kısaltma yapabiliriz? |
Filmle ses arasındaki süre kayması, süre uzatma veya kısaltma
-
-
Sound Forge bazı video dosyalarını da açabilen ses düzenleme yazılımı, Wavelab da iyi bir ses düzenleme yazılımı bunlarla yapılabilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: poko001Sound Forge bazı video dosyalarını da açabilen ses düzenleme yazılımı, Wavelab da iyi bir ses düzenleme yazılımı bunlarla yapılabilir.
Öncelikle çok teşekkür ederim ilginize. "Steinberg WaveLab Elements" ve "MAGIX SOUND FORGE Pro"; bu yazılım programlarını mı kastettiniz acaba?
-
Evet o programlar fakat Wavelab'ın en üst versiyonu Wavelab Pro, Sound Forge Pro ise Sound Forge'un en üst versiyonu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: poko001Evet o programlar fakat Wavelab'ın en üst versiyonu Wavelab Pro, Sound Forge Pro ise Sound Forge'un en üst versiyonu.
Sound Forge Pro'yu kurdum ama ses süre uzatma/kısaltma başlığını bulamadım. Neyse biraz daha uğraşmam lazım. Tekrar teşekkür ederim ilginize...
-
Timestretch yapacaksınız.
-
Evet, gördüm... Process ve Time başlığı altında... Teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X