< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Filmlerdeki susturuculu silahlar
-
-
filmlerde mantık arama
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Susturucu dan önce mermi bitmeme olayı daha saçma
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam film harici düşünürsek ne dersiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşkilat mı izledin
oyunlar harici kullanmadım silah,yutupta bazı kanallar cekıyo bunla alakalı veya benzer.
susturucunun ısınıp erimesi / parçalanması için çok fazla atış yapman lazım ayrıca uzun süreli kullanımda bakımını yaptığın sürece sıkıntı çıkarmaz.
-
m249 gibi makinali silahlara bile susturucu takiliyor fakat cephaneyi boşaltirsan isinir ve erir. Normal kullanimda 100 mermi atmadiğin sürece isinmaz. Zaten genelde taramazlar tek tek atiş yaparlar susturucu kullanan genelde prof oluyor. Normal askerlere susturucu gerek yok onlar paldir kültür şarjor boşaltiyor
-
Susturucun asıl amacı zaten operasyon,suikasta kullanılması vb... Poligon silahına günde yüzlerce kez sıkılan silaha susturucu takılmasının anlamı yok zaten
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-EA6F8F78Bm249 gibi makinali silahlara bile susturucu takiliyor fakat cephaneyi boşaltirsan isinir ve erir. Normal kullanimda 100 mermi atmadiğin sürece isinmaz. Zaten genelde taramazlar tek tek atiş yaparlar susturucu kullanan genelde prof oluyor. Normal askerlere susturucu gerek yok onlar paldir kültür şarjor boşaltiyor
konu hakkında malum vid
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Susturucunun zaten öyle piuv piuv diye susturmadığı söyleniyor benim okuduğum. Daha çok kulağın rahat dinleyeceği seviyelere indiriyor.
Gerçekte görmedim o yüzden bir şey diyemiyecegim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Film böyle mi izlenir abicim
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
filmlerde mantık arama
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X