Şimdi Ara

Filmlere Altyazı nasıl eklerim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu konuda yeniyim indirdiğim filmler orjinal dilinde buna birsürü altyazı şekli bulabiliyorum ama hangisini neye göre indirceğimi bilmiyorum ayrıca indirsemde nasıl ayarlıcağımı hiç bilmiyorum bu konuda Dh ahalisinden yardım bekliyorum.

• up
  • BS Player gibi altyazı destekli bir medya oynatıcısı kullanacaksın. Filmi açıp altyazı dosyasını sürükle BS Player'a. Altyazı eklenmiş olur.

Ya da

Film dosyasının adını kopyala, dosyanın bulunduğu yerde altyazı dosyası olsun. Altyazı dosyasının ismine yapıştır. Yani Film dosyası ile Altyazı dosyası aynı isimde olsun. ( Sadece uzantıları farklı olacak hâliyle ) . Hiç bir şey yapmana gerek olmadan direkt filmi açınca altyazı eklenir.
  • Gom Player'ın varsa altyazı dosyasını sürükle gitsin
  • Aynenhttp://divxplanet.com/ sitesinde altyazı linkine tıkla filmin adını yaz orada cd felan yazar senin filmine göre olanı indir filmin adını olduğu gibi alt yazının adına yapıştır ve son olarak ikisini aynı klasöre at gom player den çalıştır gitsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekonomist1453 -- 5 Temmuz 2010; 19:26:31 >
  • Altyazı dosyasını sürükleyip vidyonun üzerine bırakınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.