filtron polen filtresini nasıl bilirsiniz?

-
-
Filtron marka filtre daha önce kullandım. Gayet başarılıydı zaten en iyi markalardan Mann'ın yan markasıydı sanırım. f/p filtre markalarından biridir diye biliyorum.
-
Since 2016, the FILTRON brand has been the property of MANN+HUMMEL, the world's leading filtration-technology company. MANN+HUMMEL employs more than 20,000 staff in more than 80 countries around the world, and is a leading supplier of original filters for the largest automotive concerns.
FILTRON markası 2016 yılından bu yana dünyanın lider filtrasyon teknolojisi şirketi MANN+HUMMEL'in mülkiyetindedir. MANN+HUMMEL, dünya çapında 80'den fazla ülkede 20.000'den fazla çalışanı istihdam etmektedir ve en büyük otomotiv şirketlerine orijinal filtreler sağlayan lider bir tedarikçidir.
korkmadan kullanabilirsin. ben yıllardır kullanırım bir sorun yaşamadım. MANN filtrelere göre daha uygun fiyatlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 28 Kasım 2024; 10:59:3 > -
Evet hocam, oem sınıfında bir üretici olduğunu biliyorum. Güvenilir şekilde takar kullanırım aracıma zaten. Ancak karbonlu polen filtresinin performansını sordum sadece. Özellikle bu kış aylarında trafikteyken iç dolaşımı açmadan gezemez oldum. Önümde hiç araba yoksa bile dışarıdaki o duman kokusunu içeriye alıyor. Montajını kendim hava akış yönüne dikkat ederek yapmıştım özellikle. ustalar yanlış takıyor çoğu zaman.
Bilmiyorum belki de karbonlu filtrelerin max kapasitesi budur. Ancak yine de bir kez de mann ın en iyi ürününü alıp deneyeyim diyorum. Bakalım o nasıl filtreliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 28 Kasım 2024; 11:5:41 > -
Soluduğunuz havanın kalitesini arttıran bir üründe en ucuza değil en pahalıya yönelmenizi tavsiye ederim.
-
hocam en ucuza kaçmadım ki.
filtron, oem seviyesinde kaliteli ürünler yapan bir firma zaten. no name bir marka almadık sonuçta.
-
Anladım ama yine de Mann filtrelerden vazgeçmemek lazım. Ben mümkün olduğunca çoğu filtreyi Mann tercih ediyorum.
-
Filtreniz son derece kaliteli..Bir filtrenin bütün egzoz gazlarını süzüp, sağlıklı kokusuz bir havaya döndürmesi mümkün değil. Hele bizim trafikteki gibi motoru,turbosu iflas etmiş onlarca araçla doluyken. Büyük şehirlerde yoğun trafikte, havalandırmayı iç sirkülasyonda kullanmak en iyisi. Filtron karbonlu kullanıyorum ben de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.McRae -- 28 Kasım 2024; 13:13:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Katılıyorum. Su arıtma cihazlarını düşünün; karbon filtre, reçine filtre, membran filtre gibi 3-4 filtre var. Havalandırma için ise ince basit bir kağıt filtre. Bu filtrenin üzerindeki aktif karbonun zararlı maddeleri sönümlemek için de belirli bir kapasitesi var. Azami verim istiyorsanız polen filtresini aylık değiştirin. Çoğunlukla uzun yol yaparım, Filtron filtre ile ilk zamanlar dış sirkülasyonda iken fazla koku almıyordum. Bu ay aracımı şehiriçinde kullanmak istedim ve egzoz gazından rahatsız oldum. Kolay bir yerde olsa (Gaz pedalını sökmem gerekiyor) filtreyi değiştirmeyi bile düşündüm. Özetle, filtrenin üstündeki 5 gram karbonun 5 kilo maddeyi absorbe etmesini beklememek lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam peki mann'ın ürününü denemiş miydiniz? onda da aynı ömürde miydi?
-
koku süzme konusunda mann FP serisi çok başarılı. zaten anti alerjik diye geçiyor. başka ürün (mahle) kullandığımda çok net farkı anlıyorum.
-
karbonsuzla karbonluyu karşılaştırma filtro'nun karbonlusunu alacaktın
-
Arkadaşım arada fark tabi olacak karbonlu ile karbosuz arasında hem yoğunluk farkı var hem fiyat farkı var , yanlış diyo birde asıl sen elma ile armutu karşılaştırıyon
-
Blueprint karbonlu kullanıyorum. Benim aracıma uygun olan 273,00 TL. olmuş.
blue prınt adt32522_v2 kabi̇n fi̇ltresi̇ karbonlu - (toyota corolla 07 11 corolla 13 18 auris 07 yaris 06 rav4 06 hilux vigo 05 15 avensis 08 18 | aloparca.com
BLUE PRINT ADT32522_V2 Kabi̇n Fi̇ltresi̇ Karbonlu - (toyota Corolla 07 11 Corolla 13 18 Auris 07 Yaris 06 Rav4 06 Hilux Vigo 05 15 Avensis 08 18 | Aloparca.comhttps://www.aloparca.com/yedek-parca-v2/blue-print/kabn-fltres-karbonlu-toyota-corolla-07-11-corolla/adt32522/999052195Mann karbonlu ise 824 TL.
mann fp1919_v2 kabin filtresi toyota auris (_e15_) 1.33 dual-vvti (nre150_) - 74 kw 101 ps - 05.2009 - 09.2012 | aloparca.com
MANN FP1919_V2 Kabin Filtresi Toyota Auris (_e15_) 1.33 Dual-vvti (nre150_) - 74 Kw 101 Ps - 05.2009 - 09.2012 | Aloparca.comhttps://www.aloparca.com/yedek-parca-v2/mann/kabin-filtresi-toyota-auris-e15-1-33-dual-vvti-nr/fp1919/999038001Mann fiyatına 3 tane BluePrint alıyorsun. Gerçekten etkisi bu fiyat farkına değer mi ben de merak ediyorum. Trafiğin yoğun olmadığı küçük bir şehirde yaşıyorum. Bazen bir dizel aracın arkasındayken zehrin kokusu geliyor araç içine. Hemen sirkülasyonu lokale alıyorum ve günü kurtarıyorum. Ama büyük ve trafiği yoğun bir şehirde yaşasaydım ve pahalı ürünün işe yaradığını teyit etseydim o fiyat farkını verirdim.
-
Mann iyidir hocam yıllardır sorunsuz tabi onun bile çakması var fiyatı aşırı düşükse yine şüphe duymak lazım bosch da iyidir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Filtron Mann filtrenin 2.kalitesi diye biliyorum.
Ben son ikidir bio filtre kullanıyorum. Öyle bahar esintisi falan hissetmedim ama biolojik etmenlere karşı da koruyormuş. 800-900 arası bir fiyatı vardı.
Mann FP serisi ( Biofunctional cabin air filter )
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X