Onunla bir çeviri ekibi ilgileniyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 25 Şubat 2025; 20:41:49 > |
Final Fantasy VII Rebirth Türkçe Yama [DeepL] (10. sayfa)

-
-
yok hocam ya ilgilenen falan hikaye hepsi
-
?
Düzgünce açıklama yaptım diğer konuda.
-
Hocam "Temiz kurulum ile tekrar indir" derken acaba yamayı mı oyunu mu kastettiniz?
-
Yama
-
Evet yama dosyalarını tekrar kopyalayınca düzeldi ş karakterindeki bozukluk, teşekkürler.
-
Rica ederim.
-
Oynamamış olsam çevirirdim ama uğraşacağımı sanmıyorum.
-
canın sağolsun :)
-
Çok fazla oyun var ve tek tabanca çeviriyorum ben yetişmek imkansız
-
06.03.2025 güncelleme geldi oyuna çeviri uyumlumu? oyun sürümü v1.003
-
Denerim birazdan sorun var mı diye ve ardından bilgilendirme sağlarım burdan.
-
Türkçe yama oyuna gelen 6 Mart güncellemesi ile sorunsuz çalışmaktadır.
-
Yama kalitesi nasıldır tek tük de olsa hikaye anlaşılcak seviyedemi ?
-
DeepL bu konuda başarılı ve güncellemeleriyle kelime haznesi gelişiyor.Düzenlemede yapılınca güzel seviyelere geliyor yama.Çoğu yerinde düzenleme yaptım oyunun ve yapmaya devam edicem baştan sona bitirince tam kusursuz hale geliyor.
-
Teşekkür, elinize sağlık...
-
Rica ederim.
-
Az önce bir Ufak bağışla Teşekkür etmek istedim.
Evvela;
ilk teşekkürümü , Emeğiniz için
ikinci teşekkürümü Exe dosyasını kurdurmadan doğrudan dil dosyalarıyla paylaştığınız için.
> False / Positif'de olsa , "exe" kurmaya karşı bir insanım.
> Az önce Split Fiction yamayı indirdim daha zip'i açmadan windows defender engeline takıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahcey -- 9 Mart 2025; 12:0:59 > -
Teşekkürler destek için,setup yapmayı düşünmüyorum zaten.Ki yapsam muhtemelen virüstotal virüs olarak görecek.O yüzden olabildiğince ham dosyaları değiştirme mantığıyla paylaşıyorum.
-
teşekkürler, hemen kuruyorum ve başlıyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X