Şimdi Ara

Final Fantasy VII Rebirth Türkçe Yama [DeepL] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
20
Favori
16.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün içinde altyazı çevirileri eklenecektir.

• hay Allah senden razı olsun beklıyorum ozaman soz yarın sana elımden geldıgınce destekcı olmak ıcın ıbana para gondercem gondermessem adam degılım

• duzeldi mi soeun acaba ?

• Ozgurceran O kullanıcısına yanıt

%70 tamamlandı birazdan eklenecek.

• bekliyoruz kral adamsın varol

• Story Master kullanıcısına yanıt

Font problemi de çözüldü mü hocam sadece altyazı sorunu için mi uğraşıyorsun

• Santi42 kullanıcısına yanıt

Font sorunu çözülmedi alt yazı sadece.Yarın veya öbürgün ne zaman çözülürse o zaman eklenecek font.Font sorununu halletmeden paylaşmayacaktım ama beta olarak yayınladım,erken oynamak isteyenler için.

• altyazı ıcın ugrasıyor bence font problemı fazla onemlı degıl storty master de acıkladı font sorunu 3 4 gune cozulcek dıye dostum tek basına okadar oluyor bukadar buyuk bır oyunu turkce cevırı yaptıgına sasırıyorum ben zaten helal olsun adama baskları ekıp halınde bıle cozemedı daha Final Fantasy VII Rebirth Türkçe Yama [DeepL] 

• tekrar ALLAH razı olsun bızı dusunup de beta yayınladıgın ıcın kral saol bence font fazla sorun degıl

Anladım, hiç problem değil gerçekten büyük iş yaptın ve yapıyorsun. Emeğine sağlık

• Ellerine sağlık hocam, cansın

• Bekliyoruz kral

• Altyazı çevirisi eklendi şimdilik.Yama BETA sürecinde olduğu için anlamsız cümleler,kelimeler,farklı hatalar olabilir.Bunları bildirebilirsiniz ekran görüntüsü veya konu altına yazarak ,özeldende topluca gönderebilirsiniz farketmez.Bu yüzden bizzat satırların çoğunu düzenledikçe yamayı güncelleyeceğim.Desteklenmeyen harflerin karşılığını NOT kısmında belirttim.Kısa sürede font sorunuda halledilince tekrardan konuya eklenecek.KEYİFLİ OYUNLAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 28 Ocak 2025; 0:5:48 >
  • Teşekkürler, harikasınız hocam

• Teşekkürler Hocam Elinize Sağlık.

• hocam bi sorum olucak güncellediğiniz zaman yamayı üzerine dosyayı atarak güncelliyebilicek miyiz silip yüklememiz mi gerekicek? Elinize sağlık bu arada teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZyL -- 28 Ocak 2025; 0:8:24 >
  • ZyL kullanıcısına yanıt

Eski klasörü komple silerseniz daha garanti olur 1 saniyelik işlem.Rica ederim.

• Hocam tekrar ellerine sağlık yama gayet oynanabilir gibi görünüyor font problemi çözülünce. Benim ilk gözüme çarpan Cloud'un adının Bulut olarak gözükmesi hoş durmuyor ilk güncelleme'de buna da yer verebilirsin istersen.

Final Fantasy VII Rebirth Türkçe Yama [DeepL]
  • Santi42 kullanıcısına yanıt

Şimdi düzenleyip ekliyorum.

Samimi söylüyorum yamayı hem ücretli yapıp hem de kaç gündür bekleten insanların seni örnek alması lazım. İnşallah emeğinin karşılığını alırsın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.