Teşekkürler bekliyoruz |
Final Fantasy VII Rebirth Türkçe Yama [DeepL] (4. sayfa)
-
-
hocam allah razı olsun kaç gündür bu yamayı takip ediyordum. ufak pont sıkıntısı olsada sorun yoktur emeğiniz için tşk ederim.
-
Hocam Red XIII'nin adıda Kırmızı XIII olmuş onu da düzenlersen seviniriz tekrardan eline sağlık,font fixli halinide bekliyoruz kolay gelsin.
-
Düzeltmiştim onları unuttuğum yerler olabilir belki.Hep Red XIII olarak geçiyorsa düzeltmiş olmam gerek.Tekrardan bakarım.
-
Hocam bende ana menüde ve konuşmalarda kırmızı XIII olarak gözüküyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KroXx -- 28 Ocak 2025; 21:46:39 > -
reis bana instagram üzerinden ulaşma şansın var mı alicanayazzz önemli bir konu da
-
Özelden bana discord adresini atarsan ulaşırım.Bahsettiğin platformu kullanmıyorum.
-
Allah razı olsun kardeş, bazıları böyle bir şey için bile çakallık yapıp işi zorunlu paraya dökmüş, inşallah sana daha çok katkıda bulunurlar
-
Red XIII isimli karakterin Kırmızı XIII olarak çevrildiği yerler düzenlenmiştir.Konudaki link yenilenmiştir.
-
Vergil hocam bu beta şuan oynamaya değer midir yoksa güncelleme beklemeli miyim
-
Tamamen size kalmış,beklemek için bir sebep yok.Devasa bir oyun yamanın kusursuz bir hale gelmesi için düzinelerce kişinin didik didik arayıp hata atması gerekiyor.Bu haliyle oynanabilir gayet.Font sorunuda hallolunca bizzat oynayacam ve hatalı yer gördükçe düzenleyecem.
-
eline sağlık. ilk oyunu da makine çeviri ile oynadım. en azından hikayeyi anlayabiliyoruz. deepl, çeviride gayet iyi bir dil aracı zaten. çok hızlı bir şekilde çevirip sunduğun için teşekkür ederim.
-
Bazı yerlerde hala Kırmızı yazıyor hocam bilgine, kolay gelsin tekrardan
-
FONT sorunu giderilmiştir ve yama BETA sürecinden çıkmıştır.Konudaki bağlantıdan tekrar indirebilirsiniz.Herhangi bir çeviri hatası veya farklı bir hata ile karşılaşırsanız bildirmeyi unutmayın.Keyifli oyunlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 29 Ocak 2025; 4:36:39 > -
Düzeltildi o tekrardan indirebilirsin.
-
Hocam eski dosyaları silip son dosyaları yükledim bir şey değişmedi.Bir yerde hata mı yapıyorum acaba?
-
yama için teşekkürler. yamayı şimdi indirip kurdum ben. ş ve i lerde gariplik var. sanırım düzeltilen konu buydu fakat dediğim gibi 8:40 da indirip kurdum. ilaçlı versiyona kuruldu yama ondan olabilir belki. bilgi vermek istedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dufpanla -- 29 Ocak 2025; 8:44:52 >
-
elinize sağlık hocam gün içinde desteğimi ileteceğim
-
hocam yamayı kurdum fakat hala font düzelmemiş şekilde gözüküyor
-
Tekrar indirip dener misin.Linkler karışmış sanırım dün gece.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X