Şimdi Ara

Final Fantasy VII Rebirth Türkçe Yama [DeepL] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Kaimetsu
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
117
Cevap
13
Favori
7.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler bekliyoruz

• hocam allah razı olsun kaç gündür bu yamayı takip ediyordum. ufak pont sıkıntısı olsada sorun yoktur emeğiniz için tşk ederim.

• Hocam Red XIII'nin adıda Kırmızı XIII olmuş onu da düzenlersen seviniriz tekrardan eline sağlık,font fixli halinide bekliyoruz kolay gelsin.

• KroXx K kullanıcısına yanıt

Düzeltmiştim onları unuttuğum yerler olabilir belki.Hep Red XIII olarak geçiyorsa düzeltmiş olmam gerek.Tekrardan bakarım.

• Story Master kullanıcısına yanıt

Hocam bende ana menüde ve konuşmalarda kırmızı XIII olarak gözüküyor

Final Fantasy VII Rebirth Türkçe Yama [DeepL]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KroXx -- 28 Ocak 2025; 21:46:39 >

reis bana instagram üzerinden ulaşma şansın var mı alicanayazzz önemli bir konu da

• galya06 G kullanıcısına yanıt

Özelden bana discord adresini atarsan ulaşırım.Bahsettiğin platformu kullanmıyorum.

• Allah razı olsun kardeş, bazıları böyle bir şey için bile çakallık yapıp işi zorunlu paraya dökmüş, inşallah sana daha çok katkıda bulunurlar

• Red XIII isimli karakterin Kırmızı XIII olarak çevrildiği yerler düzenlenmiştir.Konudaki link yenilenmiştir.

• Vergil hocam bu beta şuan oynamaya değer midir yoksa güncelleme beklemeli miyim

• cezve0808 C kullanıcısına yanıt

Tamamen size kalmış,beklemek için bir sebep yok.Devasa bir oyun yamanın kusursuz bir hale gelmesi için düzinelerce kişinin didik didik arayıp hata atması gerekiyor.Bu haliyle oynanabilir gayet.Font sorunuda hallolunca bizzat oynayacam ve hatalı yer gördükçe düzenleyecem.

eline sağlık. ilk oyunu da makine çeviri ile oynadım. en azından hikayeyi anlayabiliyoruz. deepl, çeviride gayet iyi bir dil aracı zaten. çok hızlı bir şekilde çevirip sunduğun için teşekkür ederim.

Bazı yerlerde hala Kırmızı yazıyor hocam bilgine, kolay gelsin tekrardan  

• Final Fantasy VII Rebirth Türkçe Yama [DeepL]

FONT sorunu giderilmiştir ve yama BETA sürecinden çıkmıştır.Konudaki bağlantıdan tekrar indirebilirsiniz.Herhangi bir çeviri hatası veya farklı bir hata ile karşılaşırsanız bildirmeyi unutmayın.Keyifli oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 29 Ocak 2025; 4:36:39 >
  • JuelzII kullanıcısına yanıt

Düzeltildi o tekrardan indirebilirsin.

• Hocam eski dosyaları silip son dosyaları yükledim bir şey değişmedi.Bir yerde hata mı yapıyorum acaba?

• yama için teşekkürler. yamayı şimdi indirip kurdum ben. ş ve i lerde gariplik var. sanırım düzeltilen konu buydu fakat dediğim gibi 8:40 da indirip kurdum. ilaçlı versiyona kuruldu yama ondan olabilir belki. bilgi vermek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dufpanla -- 29 Ocak 2025; 8:44:52 >

• elinize sağlık hocam gün içinde desteğimi ileteceğim

• hocam yamayı kurdum fakat hala font düzelmemiş şekilde gözüküyor

• DabakMan4 D kullanıcısına yanıt

Tekrar indirip dener misin.Linkler karışmış sanırım dün gece.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.