Şimdi Ara

Final Fantasy VII Rebirth Türkçe Yama [DeepL] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: negrano34
1 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir (1 Mobil) - 13 Masaüstü1 Mobil
5 sn
117
Cevap
13
Favori
7.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Final Fantasy VII Rebirth Türkçe Yama [DeepL]

Hocam son koyduğunuz linki indirdim ancak durum bu

• Santi42 kullanıcısına yanıt

Güncel linkten indirip vetemiz kurulum yapıp eski dosyaların üzerine yazmadan kurulum yapın.Ardından sorunun devam edip etmediğine bir bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Story Master

Güncel linkten indirip vetemiz kurulum yapıp eski dosyaların üzerine yazmadan kurulum yapın.Ardından sorunun devam edip etmediğine bir bakın.

Final Fantasy VII Rebirth Türkçe Yama [DeepL]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Can Ayaz -- 29 Ocak 2025; 22:15:43 >

• Ali Can Ayaz A kullanıcısına yanıt

Yeni hesap açtığınızdan olabilir.Ayarlardan bir kontrol edin isterseniz.

• Öncelikle emeğine sağlık. Yamayı indirdim son halini,yaşadığım sıkıntı bazen dialoglar buhar oluyor onun dışında iş görür.Senden ricam güncellendikçe V1-V2 gibi belirtmeniz.Ona göre son güncel son düzenlenmiş olanı indirebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Story Master kullanıcısına yanıt

Desteğe yazdım sana bir link atacaktım işlerin hızlansın diye ama özel mesaj düzelince sana ulaştırırım o zamana kadar gerek kalmış olursa

• Ali Can Ayaz A kullanıcısına yanıt

Tamamdır.

• Font problemi var sanırım

Final Fantasy VII Rebirth Türkçe Yama [DeepL]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 30 Ocak 2025; 0:21:50 >
  • CoreGame kullanıcısına yanıt

En son ne zaman indirdiniz yamayı ?

2 saat önce indirdim

• CoreGame kullanıcısına yanıt

Tekrar indirin ,eski dosyaları tamamen silin.

• Yamayı ilk defa indirdim. Yani önceki sürümleri vs kullanmadım hiç ama font sorunları bende de devam ediyor. Ş Ğ gibi harfler hala alternatif harfler olarak görünüyor.

Edit:Gece vakti herhalde değişmez dediğim yamanın linki değişmiş :D ilk indirdiğim 6 mb bir dosyaydı ama sonrasında 40 mb olarak değişmiş. Bunda sorun yok gibi görünüyor. Emeğinize sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel of the Lord -- 30 Ocak 2025; 3:27:25 >
  • Sadece ş Ş harfleri s S olarak görünüyor şimdilik onun dışında harflerin hepsi olması gerektiği gibi.Dileyenler tekrar indirip kurabilir yamayı.

• Ellerine sağlık hocam.Sorunsuz çalışıyor bende şuan yama.

eline sağlık. çok iyi çalışma. şu an grim dawn oynuyorum ama yaması çok kötü. keşke ona da bi yama yapsan.

• son güncelleme gayet iyi durumda font sorunu çözülmüş..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.