Hocam son koyduğunuz linki indirdim ancak durum bu |
Final Fantasy VII Rebirth Türkçe Yama [DeepL] (6. sayfa)
-
-
Güncel linkten indirip vetemiz kurulum yapıp eski dosyaların üzerine yazmadan kurulum yapın.Ardından sorunun devam edip etmediğine bir bakın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Story MasterGüncel linkten indirip vetemiz kurulum yapıp eski dosyaların üzerine yazmadan kurulum yapın.Ardından sorunun devam edip etmediğine bir bakın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Can Ayaz -- 29 Ocak 2025; 22:15:43 >
-
Yeni hesap açtığınızdan olabilir.Ayarlardan bir kontrol edin isterseniz.
-
Öncelikle emeğine sağlık. Yamayı indirdim son halini,yaşadığım sıkıntı bazen dialoglar buhar oluyor onun dışında iş görür.Senden ricam güncellendikçe V1-V2 gibi belirtmeniz.Ona göre son güncel son düzenlenmiş olanı indirebiliriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Desteğe yazdım sana bir link atacaktım işlerin hızlansın diye ama özel mesaj düzelince sana ulaştırırım o zamana kadar gerek kalmış olursa
-
Tamamdır.
-
Font problemi var sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 30 Ocak 2025; 0:21:50 > -
En son ne zaman indirdiniz yamayı ?
-
2 saat önce indirdim
-
Tekrar indirin ,eski dosyaları tamamen silin.
-
Yamayı ilk defa indirdim. Yani önceki sürümleri vs kullanmadım hiç ama font sorunları bende de devam ediyor. Ş Ğ gibi harfler hala alternatif harfler olarak görünüyor.
Edit:Gece vakti herhalde değişmez dediğim yamanın linki değişmiş :D ilk indirdiğim 6 mb bir dosyaydı ama sonrasında 40 mb olarak değişmiş. Bunda sorun yok gibi görünüyor. Emeğinize sağlık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel of the Lord -- 30 Ocak 2025; 3:27:25 > -
Sadece ş Ş harfleri s S olarak görünüyor şimdilik onun dışında harflerin hepsi olması gerektiği gibi.Dileyenler tekrar indirip kurabilir yamayı.
-
Ellerine sağlık hocam.Sorunsuz çalışıyor bende şuan yama.
-
eline sağlık. çok iyi çalışma. şu an grim dawn oynuyorum ama yaması çok kötü. keşke ona da bi yama yapsan.
-
son güncelleme gayet iyi durumda font sorunu çözülmüş..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X