Hocam yeni linkteki yama bende böyle oldu,bir kontrol edermisin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KroXx -- 29 Ocak 2025; 14:8:41 > |
Final Fantasy VII Rebirth Türkçe Yama [DeepL] (5. sayfa)
-
-
Hocam eline emeğine sağlık. Bu gün indirip kurdum ama türkçe karakterler gözükmüyor.
-
Müsaitsen eski dosyaları silip tekrar indirip denermisim linkten.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bende ayni sorun var. İlk sayfadaki dosyayı mi indirip yapayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Denedim aynı sorun var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KroXx -- 29 Ocak 2025; 15:53:35 > -
Şuan sorun üstünde uğraşıyoruz normalde bende bir sorun görünmüyor ama sanırım Yazı tipi biçimiyle alakalı bir durum var.Bir arkadaş test ediyor bunun için.
-
Hocam denedim aynı sorun var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Karakter konuşurken cümleler ilk attığım görseldeki gibi eksik gösteriyor.Genelde uzun cümlelerde oluyor.Ben de mi bir sıkıntı var
-
ustam bende bazı sıkıntılar oldu seçimlik yerlerde altyazı gözükmiyor
-
işte bunun gibi kalıyor o seçmeli yerlerde bi baksan kral çok iyi olur
-
önceki yamada sorun yoktu da bu yamada başladı sorun ustam büyük ihtimal font sıkıntısı var yani o seçimlik yerlerde font desteklemiyor olabilir
-
Evet uygun bir font aracı çıkana kadar oyun zevkini bozmak istemem kimsenin sürekli en iyisi destekleyen harflerle devam etmek şimdilik.Bendeki araç baya sıkıntı yaratıyor.
-
ama yine de bu ufak sorunlara rağmen eline sağlık kral
-
font aracı olarak şahsen önerim nexusfont ayrıca fontexplorer x pro. Nexus bence rahat, explorer ise gelişmiş özellikler sunuyor şahsen öneririm
-
bu dediklerim biraz daha yönetim açısındaydı ama oluşturma kısmında ise fontforge veya birdfont kullanabilirsin
-
Font sorunu çözülene kadar bazı harfler konudaki belirtilen harflere uygun şekilde güncellendi.Windowsla alakalı bir sorun söz konusu o yüzden sırıtmayacak şekilde güncellendi harfler.Keyifli oyunlar.Ekstra bir hata alırsanız lütfen belirtin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 29 Ocak 2025; 17:44:11 > -
Tekrardan indirip yine aynı kısma gider misin alt yazı görünüyor mu diye? Bana mesaj olarak olduğun yerin kaydınıda atar mısın.
-
hocam şimdi anlamadım font sorunu düzelmedi mi şuan bunun üztünde mi çalışıyorsunuz
-
Düzelmedi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X