Şimdi Ara

FINAL FANTASY XV FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION - Türkçe yama isteği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
3.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belkide oyun dünyasındaki en güzel oyunlardan biri, görsellik,oynanış ve hikaye bazında çok beğendim.
    Hiç bir FF oyununu oynamak nasip olmadı ingilizce gerektirdiği için, eminim benim gibi çok fazla arkadaş vardır. Ama bu oyun beni benden aldı saatlerdir gameplaylarını izliyorum.

Türkçe çeviri gruplarındaki arkadaşlar bu oyunu bi inceleyin derim. Şimdiye kadar hiç bir FF oyunu türkçeye çevrilmiş değil malesef.

• buna yapan olmaz hacı. hiç sormaya gerek yok.
  • Çıkmaz.Türkiye'de JRPG oyunlar ilgi görmüyor.
  • Maalesef bundan önceki 14 oyunda olduğu gibi bu oyunu da Türkçe göremeyeceksin. Boşuna ümitlenme...
  • Bu oyunu çevirmeyi düşünen bir ekip olursa önce oyunu temin ederim daha sonra da yüklü miktarda bağış yaparım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok zor bir proje olur...
    yaparsa bi oyun çeviri yapar
  • Bu oyun diğer FF'ler gibi değil, o yüzden çeviren birileri çıkabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Japanese role playing game, oyunlarının %65-70'i kod satırlarından oluşur. Çevirmenler için en sıkıcı yerler genelde kod'lu satırlardır. Ben, oyunu ps4'te uzun bir süre oynadım. Tahmini olarak konuşuyorum. Altını çizerek söylüyorum en az 150k satır mevcuttur... belki daha da fazla... Bu oyun için, jprg oyunlarına gönül vermiş büyük bir ekip ve sabır gerekiyor. Öyle 3-5 kişinin çevirebileceği bir oyun olduğunu düşünmüyorum.

İnş boşta olan ff hayranları vardır ve el atarlar...
  • Bekleyen tek ben değilmişim normalde konusunun bile açılacağını düşünmezdim Umarım bu projeye imza atmak isteyen yetenekli bir çeviri grubu çıkar.
  • şimdi sezon bitmek üzere yani boş vaktim kalacak elimdeki çevirileri hızla bitireceğim.

toolsları bulabilen arkadaş bana ulaştırsın zaten ff serisi çevirmek istediğim bir seri
  • 7. oyunun çevirisi bitmek üzere. 6-9-10 . oyunlar varken 15 e girmek istiyorsanız sizin bileceğiniz birşey. Yalnız bu oyunların satır sayısı genellikle 100.000 üzeri olduğu için tek girmek sıkıntılı olur.Kullandığı ingilizce çok kompleks olmadığı için orta düzey ingilizce bilenler de çeviriye katılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazpp

7. oyunun çevirisi bitmek üzere. 6-9-10 . oyunlar varken 15 e girmek istiyorsanız sizin bileceğiniz birşey. Yalnız bu oyunların satır sayısı genellikle 100.000 üzeri olduğu için tek girmek sıkıntılı olur.Kullandığı ingilizce çok kompleks olmadığı için orta düzey ingilizce bilenler de çeviriye katılabilir.
    umarım yakında el atılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herakles24 -- 3 Nisan 2018; 23:55:59 >
  • Oyunun Türkçe olmasını isteyen bir tek ben değilmişim. Bir el atan çıkarsa oyunu bir kez daha bitiririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FF için bağış yapmayı düşünüyorsanız sizi bu konuya alalım:https://forum.donanimhaber.com/animus-projesi-hangi-oyunu-cevirsin--133025312

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Animus Projesi yaz onların çeviri listesinde var yapabilirler oyunu cok sevdiğini bağış olayını falan anlat çevirirler büyük ihtimalle
  • ingilizcem müthiş olsaydı gerçekden bir 40 50 saaat gömerdim rpg oyunları ağır ingilizce istiyor be aga
    witcherı nasıl istekli arkadaşlar çevirdiyse artık, bunun ödülü resmileşmesi oldu
    keşke bu oyunda çevirilse ama kimse el atmaz büyük ihtimalle
    haa bide ruslaar aşırı korsan kullanmasına rağmen her oyunda rusça olması deli ediyor beni!

oyuna bir türlü başlayamadım sebebini söyledim zaten, onun yerine hep somnus müziğini açıp dinlerim gerçekden mükemmel bir beste
    buyrun link;
    Edwguard Flowsyoutube
    Final Fantasy XV OST - Somnus (Instrumental Version) Extended
    https://www.youtube.com/watch?v=c0vTVlx_Grs&t=1118s

ne yapalım bizde kendimizi böyle avutuyoruz

• FINAL FANTASY XV FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION - Türkçe yama isteği
  • Çeviren çıkar umarım ff serisini çok severim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GtoOnizuka

Çeviren çıkar umarım ff serisini çok severim.
    Resimde de anlaşılıyordur toolu sıkıntılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Man - SuraSide -- 24 Eylül 2018; 15:35:54 >
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Man - SuraSide -- 24 Eylül 2018; 15:34:36 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.