Cindy Text Editor ile oyunun neredeyse tüm metinleri çevirilebilir durumda. Oyun Ş,ş,İ,i,Ğ,ğ karakterlerini desteklemiyor. Bölüm başlangıç yazıları da metin editörü ile düzenlenemiyor. Bu konularda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? Açıkçası bu seriyi seven arkadaşlar bir ekip olup proje başlatabiliriz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cH2097 -- 4 Ekim 2020; 15:5:44 > |
Final Fantasy XV Türkçe Yama! Ekip, Yardım...
-
-
utf8 den ansi çevirmeyi denedinmi Türkçe karakterleri bide öyle dene
bide tr_TR.aff tr_TR.dic kulan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzurt456 -- 4 Ekim 2020; 15:5:52 > -
Font konusunda bilgim yok, ayrıntılı bir açıklama yapabilirseniz denemeye çalışırım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cH2097Font konusunda bilgim yok, ayrıntılı bir açıklama yapabilirseniz denemeye çalışırım.
Ş,ş,İ,i,Ğ,ğ
Å,ÅŸ,Ä°,i,Ä,ÄŸ
bunları denese bi
-
http://www.mediafire.com/file/5i3jhmgbz44hqz3/FFXVExtracted-us.rar/file
Üstad editörün çıkardığı dosyalar bunlar, bir incelersen daha iyi olur.
-
oyun bende yüklü değil deniyemwm malesef tr_TR.aff tr_TR.dic denedinmi çeviri programının içinde tanımlayarak
birde dedigim gibi
Å,ÅŸ,Ä°,i,Ä,ÄŸ
bunları koy herhangi yeri yere kontrol et Ş,ş,İ,i,Ğ,ğ görünüyormu .
-
Font sorununu halledebildiniz mi?
-
Vallahi Her Zaman Görüyorum İndirimde Kendisini, Fakat İngilizceme Kimi Zaman Güvenemiyorum :D Umarım Bu Çeviri Mutlu Sona Ulaşırda XII'den Sonra Bir Klasiğin Daha Tütkçe Yamasına Kavuşmuş Oluruz... Şimdiden Emeği Geçen Herkese Kolay Gelsin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcangurleyen -- 5 Ekim 2020; 13:5:15 > -
Olmuyor hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: cH2097Olmuyor hocam
tr_TR.aff tr_TR.dic
leride kulandınmı ?
-
Editörün öyle bir entegre özelliği var mı çözemedim...
-
quote:
Orijinalden alıntı: cH2097Editörün öyle bir entegre özelliği var mı çözemedim...
-
oyun yüklü değil şu an akşam bırakayim 100gb mı ne galiba gamepass versiyonu indirip bakayim tam olarak
çeviri işi ile ilgileneceksen programlamada yardımcı olurum
yaklaşık 70.000 satır var :D ona göre kalkış :D:D
-
Hocam beceremedim, replaceA.txt ve replaceB.txt metin dosyalarına da ekleme yaptım ama olmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cH2097 -- 5 Ekim 2020; 23:25:9 > -
quote:
Orijinalden alıntı: cH2097Hocam beceremedim, replaceA.txt ve replaceB.txt metin dosyalarına da ekleme yaptım ama olmadı
gamepass sürümüne baktımda UWP olarak oyun :( yani mod lama yapılmıyor gamepass versiyonun ilaçlı sürüm bulursam indireyim bakayim tam olarak
-
tamamdır...
-
@zartzurt456 yardımcı olmaya çalışıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cH2097 -- 5 Ekim 2020; 23:41:23 > -
Türkçe karakter eklemek istiyorsan font dosyasını çıkarıp dds dosyasını düzenlemen lazım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Veli KüpeliTürkçe karakter eklemek istiyorsan font dosyasını çıkarıp dds dosyasını düzenlemen lazım.
Yardımcı olabilirseniz font dosyalarını size gönderebilirim...
Benzer içerikler
- blasphemous 2 türkçe yama
- spiderman 2 türkçe yama
- horizon zero dawn remastered türkçe yama
- türkçe yama nasıl yapılır
- f1 22 türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X