Şimdi Ara

Final yayıncılık mustafa erden mi mustafa başer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mustafa BAŞER'in meşhur sarı kitabı (ygs-lys konu anlatımlı fizik) eski basım olduğu için hiçbir yerde bulunmuyor.Bu sene sadece ygs konu anlatımı çıkarmış. Bu sene çıkan ygs-lys konu anlatımlı fizik Mustafa ERDEN'e ait.

Benim sorum bu ikisi arasında fark var mıdır? İnceleme imkanınız oldu mu. İllede Mustafa BAŞER'in ygs-lys eski sarı kitabını mı bulmak lazım sahaflardan?

Bu arada ayrıca şunu da sorayım ygs-lys Güvender Fizik konu anlatımı için tek başına yeterli midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilenciii -- 11 Aralık 2011; 16:13:18 >

• bi bilen olsa keşke:) şimdi kitabevine gideceğim ama orada da malum oturup konu çalışamayacağıma göre çok farkı ayırt edemem gibi geliyor:) bi de fiziğim berbat olunca aa bunun konu testlerinde güzel sorular var olayı da yok:)
  • dışarı çıkıyorum kitabevine, ara ara cepten kontrol edeceğim yolda belde, umarım her açtığımda boş görmem konuyu:)

tekrar okudum da tehdit gibi olmuş:)) yani allah rızası için diyim ne diyim kaç gündür kararsız kaldım bu fiziğe nereden napayım diye..
  • arkadaşım mustafa erden benim 2 yıl fizik hocamdı soru bankası kitabı çok kalitelidir öneririm ama mustafa başer i tanımıyorum.
  • teşekkür ederim cevap için. konu anlatımlı için sormuştum. neyse ygs ve lys eksen konu anlatımlı aldım geldim, hayırlısı:)
  • O Mustafa Başer'in Konu anlatımlısı bende var ama öyle ahım şahım bir kitap değil bana kalırsa. Daha çok soru bankası gibi zaten baya bir test var. Bence Eksen'i alman isabet olmuş. Bende soru bankası var güzel gerçekten.
  • Fİnal yayıncılık mustafa erden fizik soru bankasının cevap anahtarına ihtiyacım var.Fotoğrafını koyabilir misiniz?
  • mustafa başerin lys sarı konu anlatımlı kitabı var bende gayet güzel bence kaliteli tavsiye ederim
  • 2 yıllık konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: _war_

2 yıllık konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala bi soru işareti....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.