Şimdi Ara

FİNALDEYİZ!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeri burası değil belki ama Basketbol takımımız bizi stresten öldürerek son saniye de adını finale yazdırdı.

• Molalarda oturduğum yerde titriyordum :D şükürler olsun finaldeyiz. Taraftar ve takım olarak hakettik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen bizi Euroleague almazsın haaaaaaa, bizde şampiyon olur geliriz evlat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölümde güzel konu görmeyeli çok uzun zaman olmuştu

• Aga gitti gitti geldi tur cok panikledim ama sonunda cıkabildik finale Türkiyeye bu kupalardan daha cok gelmesi lazım. Tebrikler umarım salzburguda yenip kupayı Türkiyeye kazandırırsınız.
  • Ben böyle heyecanlı bir maç uzun süredir seyretmedim.Helal olsun be
  • helal beyler umarım siz eurocup bizde euroleague'i alırız
  • Finalde ipekçideki atmosferi düşünemiyorum
    Düşerler şimdi bilet bulma derdine..kombine candır

Biz bu takıma sezon başı inandık kombinemizi aldık, kademe kademe inanmadık..
    Helal olsun tüm takıma
    27 nisanda pota arkasındayız

• Andres Escobar kullanıcısına yanıt
    İnşallah.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu kupayı da alsak ne güzel moral olurdu.

•  FİNALDEYİZ!!

kupanız hayırlı olsun şimdiden keşke euroleague de böyle başarılar gelse bana euro cup boş geliyor
  • Basketten çok anlamıyorum. Ama sanırım Euroleague CL gibi, Eurocup ise UEL gibi sanırım. Yanlışım varsa düzeltin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Basketten çok anlamıyorum. Ama sanırım Euroleague CL gibi, Eurocup ise UEL gibi sanırım. Yanlışım varsa düzeltin.

Sanırım öyle birşey Eurocup a Banvit Karşıyaka filan katılıp çeyrek finalde,yarı finalde eleniyordu.

Galatasaray çıkmış finale

Eurolig ile arasında kalite farkı olarak uçurum var.Bizim grupta sonuncu Strasbourgta finale çıkmış zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Basketten çok anlamıyorum. Ama sanırım Euroleague CL gibi, Eurocup ise UEL gibi sanırım. Yanlışım varsa düzeltin.

evet benzer durum ama euro cupda futbola göre çok daha zayıf takımlardan oluşuyor yukardaki sonuncu takım işte bu sene bizim grupta patates oldu eurocupta final oynuyor

bu arada küçüksemiyorum kupa kupadır ülkemize avrupadan kupa gelmesi harika bir olay
  • Forumun en trolleri yine doluşmuş
    Andres escobar trolü bile adam gb tebrik etmiş, yuksrdaki iki baş trol hala sidik yarıştırma peşinde..
    Bu mesaja eklenen görseller:

FİNALDEYİZ!!

• quote:

Orijinalden alıntı: uA-TayfA

Forumun en trolleri yine doluşmuş
    Andres escobar trolü bile adam gb tebrik etmiş, yuksrdaki iki baş trol hala sidik yarıştırma peşinde..

FİNALDEYİZ!!

Onlara diyorsun kendinde trollük yapıyorsun. Fenerbahçe ile kıyaslama bence çok farklı kulvarlar . Tebrikler, kupalar gelsin bu sene.

• quote:

FİNALDEYİZ!!

Sidik yarışına girmek istersen girebiliriz. Her türlü ezilirsin ama uyarımı yapayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

quote:

FİNALDEYİZ!!

Onlara diyorsun kendinde trollük yapıyorsun. Fenerbahçe ile kıyaslama bence çok farklı kulvarlar . Tebrikler, kupalar gelsin bu sene.

O resimi onlar boşuna koymuyor. Aklınca arada uçurum olduğuna dikkat çekmeye çalışıyor. Adam gb tebrik etse anlarım. Bi de resim koyuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: D.

quote:

FİNALDEYİZ!!

Sidik yarışına girmek istersen girebiliriz. Her türlü ezilirsin ama uyarımı yapayım

İpekçiden çıkabilirseniz yarışa girerim:)
    En son 17 sayı fark yedin
    Ondan önce 6 kişilik takıma yenildin..

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.