< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Finansbank Enpara [ANA KONU] (1031. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İki farklı kart ile kısmi ödeme alamadıklarını söylemişti benim sigortacım. Belki sana farklı bir imkân çıkabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben geçen sene yaptırırken sistemde direk 6 taksit çıkmıştı sigortacı ordan yapmıştı. Sigortacınıza sorun. Enpara kk sistemlerde qnb gibi göründüğü için direk taksit yapabiliyor çoğu yer
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar enpara kredi kartı olan kişiye Finansbank kredi kartı verir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakın zamana kadar sorsaydiniz evet denirdi ama artık pek olmuyor annemin Qnb de 42.9k limitli kartı var ama enpara kafadan reddediyor artık meselaquote:
Orijinalden alıntı: hop-e3
Arkadaslar enpara kredi kartı olan kişiye Finansbank kredi kartı verir mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O zaman bana da hayır diyecekler.Banka gibi bu sektör de.Mantik aynı işliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben 4 ay önce aldım
-
Şu an akıllı telefonum olmadığı için Enpara uygulamasını Android emülatörü olan Bluestacks üzerinden kullanıyordum. Enpara birkaç ay önce güncelleme yapıp bunu da engelledi. Şu an emülatör üzerinden giriş yapmaya çalışınca cihazınızda zararlı yazılım var diyerek oturum açmama izin vermiyor. Böyle bir uyarı: https://i.ibb.co/1sHXvkT/enpr.png
Web sitesi üzerinden girmeye çalışınca da güvenlik için bir kez mobil şubeden oturum açmamı istiyor. Yukarıda dediğim gibi mobil şubeden zaten oturum açmam mümkün değil. Bu sorun yüzünden Enpara hesabıma giremiyorum.
Bankayı arayıp cep şube kullanımını iptal ettirmem mümkün mü? Sadece web sürümünü kullanmak istiyorum.
(Ayrıca bu durum bana özel bir şey değil. Banka böyle bir güvenlik önlemi almış. Play Store mağazasında birkaç kişi daha bu sorunla karşılaştığını yorumlarda belirtmiş.)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X