Şimdi Ara

Finansbank Enpara [ANA KONU] (1031. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kon3442 , ardaalisahin Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
20.608
Cevap
519
Favori
1.307.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10271028102910301031
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Limiti aşıyor maalesef ama iki farklı kart teklifinde bulunacağım sigortacıya.Zorunlu trafik neden kaskodan daha pahalı acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • legolasbride kullanıcısına yanıt

İki farklı kart ile kısmi ödeme alamadıklarını söylemişti benim sigortacım. Belki sana farklı bir imkân çıkabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • legolasbride kullanıcısına yanıt
    Ben geçen sene yaptırırken sistemde direk 6 taksit çıkmıştı sigortacı ordan yapmıştı. Sigortacınıza sorun. Enpara kk sistemlerde qnb gibi göründüğü için direk taksit yapabiliyor çoğu yer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar enpara kredi kartı olan kişiye Finansbank kredi kartı verir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hop-e3

Arkadaslar enpara kredi kartı olan kişiye Finansbank kredi kartı verir mi?
    Yakın zamana kadar sorsaydiniz evet denirdi ama artık pek olmuyor annemin Qnb de 42.9k limitli kartı var ama enpara kafadan reddediyor artık mesela

• Borucusamosan B kullanıcısına yanıt
    O zaman bana da hayır diyecekler.Banka gibi bu sektör de.Mantik aynı işliyor.

• hop-e3 kullanıcısına yanıt

Ben 4 ay önce aldım

• Şu an akıllı telefonum olmadığı için Enpara uygulamasını Android emülatörü olan Bluestacks üzerinden kullanıyordum. Enpara birkaç ay önce güncelleme yapıp bunu da engelledi. Şu an emülatör üzerinden giriş yapmaya çalışınca cihazınızda zararlı yazılım var diyerek oturum açmama izin vermiyor. Böyle bir uyarı: https://i.ibb.co/1sHXvkT/enpr.png

Web sitesi üzerinden girmeye çalışınca da güvenlik için bir kez mobil şubeden oturum açmamı istiyor. Yukarıda dediğim gibi mobil şubeden zaten oturum açmam mümkün değil. Bu sorun yüzünden Enpara hesabıma giremiyorum.

Bankayı arayıp cep şube kullanımını iptal ettirmem mümkün mü? Sadece web sürümünü kullanmak istiyorum.

(Ayrıca bu durum bana özel bir şey değil. Banka böyle bir güvenlik önlemi almış. Play Store mağazasında birkaç kişi daha bu sorunla karşılaştığını yorumlarda belirtmiş.)

• 
Sayfa: önceki 10271028102910301031
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.