Şimdi Ara

Findeks'de günlük puan takip etme var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta ki gibi hani günlük olmasada en kısa sürede sürekli olarak güncel olarak girip takip edebileceğimiz paket var mı ? Ben sitelerine baktığımda göremedim fakat bir kişi yorum da günlük takip ettiğini yazmış nasıl takip ediyor anlamadım yada ben bulamadım.

• ben 1 senelik paketi alıyorum. İstediğin an findekse girebilirsin.Fiyat 120 tl falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2000watts

ben 1 senelik paketi alıyorum. İstediğin an findekse girebilirsin.Fiyat 120 tl falan
    Peki bu pakette puanların güncellenmesini takip ettiniz mi hiç ? Ne kadar sürede yenileniyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 senelik pakete üye olurken Findeks size soruyor, her ayın hangi günü rapor çıkarayım diye. Siz atıyorum her ayın 15'i seçerseniz her ayın 15'inde rapor çıkıyor. Sistem otomatik rapor çıkarsın derseniz bu şekilde seçtiğiniz tarihte 1 aylık periyotla rapor çıkarır. Ben kendim elle rapor alacağım derseniz 12 hakkınız var, bu haklarınızdan düşerek ne zaman isterseniz o zaman rapor alabilirsiniz.
  • Benim klasik paketim var. Her gün girip rapor alabiliyorum. Ayda bir otomatik rapor alıyor ama diğer günler de isterseniz rapor alınabiliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisina

Benim klasik paketim var. Her gün girip rapor alabiliyorum. Ayda bir otomatik rapor alıyor ama diğer günler de isterseniz rapor alınabiliyor
    Puanda günlük değişim oluyor mu ?

• veni60 kullanıcısına yanıt
    Evet kesinlikle oluyor. Çünkü hemen hemen her gün giriyorum ve sık değişiyor. Mesela kredili mevduat hesabım limitaşımı oldu diyelim. İki gün falan sonra bi bakıyorum 150 puan birden düşmüş. Para yatırıyorum haliyle limitaşımı olmuyor iki gün sonra bakıyorum hoop tekrar yükselmiş. Tabii hareketlilik varsa böyle. Hiçbir işlem olmamışsa tabii ki girdiğinizde hep aynı rakamı görürsünüz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: veni60

Peki bu pakette puanların güncellenmesini takip ettiniz mi hiç ? Ne kadar sürede yenileniyor?

Alıntıları Göster
    Findeks algoritması notu hergün değiştirmez bankalardan güncel veri geldikçe not yenilenir, ayda 3-4 kezde değişebilir, notunuz 1 ay boyunca aynıda kalabilir.

Tavsiyem her gün bakmak istiyorsanız son kredi notunuzu gördükten sonra uyarı hizmetinden güncel notunuzun 10 puan üzerini yazın

Örn 1478 benim şuanki notum uyarı hizmetinde kredi notum 1480 ve üzerine çıkarsa email geliyor

Girip yeniden rapor alıyorum not kaç olmuş diye

Diğer türlü güncellenmeyen not için hergün rapor almanız lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.