Şimdi Ara

FIRAT ÜNİVERSİTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Fırat köklü tek bildiğim bu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim. Peki bu köklü üniversitede “yazılım mühendisliği” gibi kaliteli bir bölüm okunur mu sizce?

• hyperx2548 H kullanıcısına yanıt
    Neden olmasın diyesim geliyor. Ama dediğim gibi yazilimla alakali pek bilgim yok. Ama üni iyi diye biliyorum. Bir kaç yerde okudum

• Bende çok araştırdım, sizin okuduklarınız genel olarak ne diyor mesela rica etsem yazar mısınız?
    Bu arada ilginiz için teşekkür ederim:)

• hyperx2548 H kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Fırat uni sehir merkezinde diye biliyorum. Ulaşımı rahat birden fazla servis ile gidebilirsiniz. Onun haricinde kadrosu tecrübeli. Ülkenin en köklü unilerinden. 1960 larda YTÜ bunyesinde kurulmuş. Sonrasında ozerklesmis. Bildiklerim bunlar.

• Tamamdır çok teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kuzenim fırat mekatronik mezunu her gün sövüyor üniversiteye

• Elazığ’lıyım ve bir sene Fırat’da EEM okudum. Yardımcı olabileceğim bir şey olursa buradan veya özelden ulaşabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hatanızı düzelteyim Fırat’ta ilk açılan yazılım mühendisliği teknoloji fakültesinde açılmıştır.

İkisinin de akreditasyonu yok zaten, mühendisliğin tecrübesi çok daha az, bölüm de fakültenin tepesinde. Ben girecek olsam teknolojiden girerdim iş yeri eğitimi avantajı da var.

• Akreditasyon ülke içerisinde bir işe yaramıyor hocam. Yurtdışında ise özellikle Avustralya vizesi için gerekli onun dışında da yerine göre değişiyor. Bazılarına gerekir bazılarına gerekmez. Akreditasyon işi çok ayrı bir dünya. Youtube’da TOBB’dan sanırım bir hocanın videosu vardı onu izleyebilirsin benim hoşuma gitmişti.

Fırat bilgisayar muhtemelen akreditasyonu yenilemekle uğraşmayıp saldılar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.