Şimdi Ara

fırat üniversitesi tıp sanlıurfa tıp bunlar hakkında yorum yapabılecek? Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dedğm gbı bu illerdn olan bu bolumlerde okuyanlardan fikir sahibi olanlardan yorum bekliyorum .

• orasını bilemeyeceğim ama kendi adıma konuşursam urfada elazığda, tıp okuyacagıma istanbul'da ,eskişehir'de diş hekimliği okurum.
  • o da mantıklı da ben zaten d.bakırdaym yanı doğu olması bakımndan dıyorsan benim icin sorun olusturmaz .ben ynede bi fikir edinmeye calısayım sonra tekrar değerlendırecem insallah.cevap ıcın tsk
  • Elazığda üniversite ile şehir iç içedir ulaşım kolaydır ama sosyal aktivite 0 ona göre düşün işte.
  • elazığdayım elazığlıyım tavsiye etmiyorum. ama tıpına diğer bölümlere göre iyi diyorlar.
  • Ben urfalıyım tip okuyacaksan Doğu'da urfaya gel ama tıp okuyacaksan öyle gezim tozum olayı çok fazla yok ama okurken bile saygı görürsün Urfa'da.Sosyal hayat dersen 70% arkadas ortamı 30% bulunduğun ile bağlıdır .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten tercih dönemi çok zor. bide ben kararsız bi adammım. istanbulda mühendislik yada diş diyenler çıkıyor çevremde ama ben çok girişken bi adam değilm o bakımdan mühendislikte zorlanma ihtimalimi düşünüyorum . öte yandan ideal derseniz garip olablr ama ne tıp ne mühendislikle ilgili illa şu olsun gbi düşncem yok.hep iyi sıralama yapayım gerisi kolay diye düşünüyordum.oysa tercih en zoruymuş. tıp seçimi ise sadece iş garantisi ve popülaritesi bakımından ön plana çıkıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sdü Tıp ve tıp hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • başka fikri olan yok mu . upp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.