Şimdi Ara

Fırçalı yıkamayı kullanan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a dostlar bende 2017 model linea var benzinlikte ki bu fırçalı yıkamalarda yıkatsam anteni kırılır mı ? yada ne gibi önlem almak lazım bu konuda ?

araba yıkamayı pek sevmiyorum gerçi sevmekten ziyade evin yakınında inşaat var kendin yıkasan bile batıyor araba ?

• Araba yıkamak sevilmez mi ya. Kesinlikle aracı kendim yıkarım. Başkasının pisligini temizledigi bezi gelip kimse benim aracıma vursun istemem. Dışını yıkamak dışarıda 5dakika.

• Ben başta anteni söküyordum. Sonra sökmemeye başladım bir şey olmuyor. İçinix rahat olsun
  • byburaq67 B kullanıcısına yanıt

valla üstad haklısın kendi malını kendin temizleyecen amma benim o konuda travmam var eski işyerinde bana çok araba yıkattılar görevim dışında mobbing uyguladılar yağmurlu havada araba yıkattılar nefret ettim valla billa...

• Metufkcr kullanıcısına yanıt

eyvallah..

• hocam bende de klasik uzun antenlerden var, hiç sorun yaşamadım bu zamana kadar.

keşke öyle bi garanti vermeyeydin.  benimki de kırılmıyordu. bir gün kırılacağı tuttu. sonrası çok meşakkatli. tam da dipten kırıldı. usta yarım saat uğraştı onu ordan çıkarana kadar.

fırçalı yıkama ayrıca boyaya da zarar veriyor. arabamın boyasında kılcal çizikler oluştu zamanla. sonrasında aldığım hiçbir aracı fırçalı yıkamaya sokmadım.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

Harbiden benim tavsiye çok iddialı oldu. Gerçi ben de kırılırsa kırılsın car play dışında kullanmıyoruz zaten rahatlığı da mevcut.
    Yeni araç olsa sanırım ben de pek sokmam. Benimkinin pasta cilası geldi her yanı kılcal çizikli ama bu fırçalı yıkamadan ziyade kendim yıkarken vurduğum fırçanın oval çizikleri mevcut. Açıkcası sünger alıp yıkadım 2 defa benlik iş değil. Hem 10 kat daha yorucu hem de ovala ovala bitmiyor çıkmıyor. Fırçayı vurup geçiyorum artık
  • Bu zamana kadar fırçalı yıkamada kimsenin antenin kırıldığını sanmıyorum. O makine anten kırsaydı böyle bir makine icat edilmezdi. Çünkü eskiden bütün araçlarda anten vardı.

• Why Shy kullanıcısına yanıt
    Ustam o makinelerin hepsinde anteni sökün işareti, yazısı var ya da benim şuana kadar gittiklerimin hepsinde bu yazı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 15 Kasım 2024; 22:0:13 >

ben hayatımda araba yıkamadım ama fırçalı da yıkatmam. normal yıkamacıya giderim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.