Şimdi Ara

fire-light-pacheon ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

100 lwl FF elinde sox bi item ?

pvp de nasil olur diye sormuyorum kasilirken taxi yaparken..genel goruslerinizi bekliyorum...

not : char int bow..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kittyMiE -- 14 Ağustos 2009; 12:06:01 >

• Benim görüşüm;kasılırken çok güzel olur.Taxide birşey yapacağını zannetmiyorum fakat serverınada bağlı.Her serverda wizardlar var.Wizardlar varken int bowun taxisine gelecek adam bilmiyorum.Kasarken çok güzel olur.Ben kasmıştım fakat Fire Light Pacheon yapılandırması yanlış.İnt bir charda mutlaka cold olması gerek.
  • Vallaha pacheonu bılmıyorumda bicheon benim kafamı çok kurcalıyor deli olacam bu fikri kafamdan atamadım hâla elimde fire cold bicheon var aslında memnunum chardan ama fire a light biraz yardım etse wizard gibi dmage çıkacağını biliyorum,phy defansada sun armor 1-2 parça item alsam armor set full olarak iş görürmü görmezmi kestiremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SllcKYlldrM

Vallaha pacheonu bılmıyorumda bicheon benim kafamı çok kurcalıyor deli olacam bu fikri kafamdan atamadım hâla elimde fire cold bicheon var aslında memnunum chardan ama fire a light biraz yardım etse wizard gibi dmage çıkacağını biliyorum,phy defansada sun armor 1-2 parça item alsam armor set full olarak iş görürmü görmezmi kestiremiyorum

Ben kendi adıma göreceğini düşünüyorum.damage dediğin gibi çıkar ayrıca phy def konusundan sun itemlerinle bir sorun çıkacağını zannetmiyorum.Fakat Sun armorlar para artık.Bunuda düşünmen gerek.
  • Geçen gün Evente 2 tane bower gelmişti biri cold-fire-pacheon full int.diqeri ise full str lihgt fire pac. herneyse ikiside 98 Lvdi.Ve Herkesi indirdikten sonra pvp ye başladılar baya uzun sürdü tabi bizim int bowun snowu bitti.sheild taktı rahat rahat dolandı ortalıkta snra biri bless bastı int bow gene daldı bless bitti snow açtı indirdi aşşaqı ondan sonradaint bow, str bowa hiç yatmadı..

Belki bi fikir edinirsin die düşündüm.
  • Bir tane char kasmaya başlamıştım titanda 85 olmuştu char fire light bicheon olarak gidiyordum çok güzel kasıyor kasarken yatma sorunu olmuyordu setim garment di daha hızlı kassın diye düşüncemde son seti armor almakdı ama 85 de charı sattım şu anda 95 olmuş char rev6 dan bakıyorum ama skiller duruyormu değiştirdimi bilmiyorum :) bu şekilde charı olan biri olsa görüşlerini alsak çok makbule geçecek :)
  • aynen benim yapacağım yapılandırmayı anlatmışsın bence her konu iyi bir build..
    kasılırken,taxi yaparken,kullanabilirsen pvp de,unique de vs vs ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FULL STR FORCE BOW NE GİYMELİ ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kasarken, taxi yaparken, uniq keserken çok güzel iş görür.İnt sayesinde gelen mag atack bir de sox item ile harika olur.
  • Hocam sword shieldlı bir nukerden daha az damage vuracaksın ve defansın daha az olacak fakat kasarken taxi yaparken hem bow skilleriyle hem de gp çıkması durumunda nukelerden faydanalarak hızlı taxi yapabileceğini düşünüyorum. Fakat bu charla ong farm işine girilmez diye de düşünüyorum. Kasma konusuna gelirsek hızlı olur. Bowun 17lvlde verdiği vurma mesafeni uzaklaştıran skill gerçekten işe yarar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.