bi sayfaya girdiğimde her zaman aynı şeyi yazmak zorunda kalıyorum..firefoxun şöyle bir özelliği vardı mesela o sayfaya her girişimde bir yere aynı şeyi yazıyorsam onu oraya yazıyorduk ve şuan hatırlamadığım bir şekilde kaydediyorduk..ve o sayfaya her girişimizde otomatik olarak kendisi onu yazmış oluyodu...
lütfen bunu nasıl yapabilirim yardım bekliyorumm.???
Araçlar\seçenekler\gizlilik Formlarda ve arama çubuklarında girdiklerimi anımsa işaretli olması lazım. Birde Araçlar özel veri temizle kısmındaki kayıtlı form ve arama geçmişinide silersen kayıtlı olanlar silinir.
ya bu olmadı farklı bişeydi sanırım..ben o sayfaya her girişimde orda otomatik ben hiç bişey yapmadan yazılı oluyo..bunu nasıl yapabilirim??
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetaga
ya bu olmadı farklı bişeydi sanırım..ben o sayfaya her girişimde orda otomatik ben hiç bişey yapmadan yazılı oluyo..bunu nasıl yapabilirim??
Kayıtlı olmadığı için yazmıyo şuan. Önce sitenin birine bişeyler yazın, sonra başka siteye aynı şeyleri yazmayı deneyin görürsünüz.
yukarda arkadaşın dediği yerde (gizlilik bölümünde) bide ''Firefox tarayıcısını her kapatışımda özel verilerimi temizle'' işaretli olmasın
denetim masası >> internet özellikleri >> içerik >> otomatik tanımlamayı etkinleştir
firefox internet explorer içeriğini kullanıyo olabilir (başta yüklerken içe aktar diye bişey vardı sanırım..)
herhangi bir forumda giriş yaparken beni hatırla seçeneğini işaretle .
biryere aynı şeyi yazıyosam derken nereye yazıyodun?
siz benim ne demek istediğimi anlamadınız sanırım.. Benim net üzerinden oynadığım bir oyun var ve ben her seferinde bir sayfaya girerek oraya 300 yazıp anında tıklamam lazım..ama ben sayfaya girdğim an orada 300 yazıyo olmasını istiyorum..ve firefoxun böyle bir özelliğinin olduğuna kesinlikle eminim..ama nasıl yapıldığını hatırlayamıyorum
böyle bir eklenti var. bunu kurduktan sonra bahsettiğin olayı olarak kaydedip yer imlerine atıyorsun. ardından her ulaşmak istediğinde yer imleri vasıtasıyla o sayfaya gidiyorsun.sanırm işine yarar.