Bildirim
FireFox'tan anlayanlar gelsin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Akıcı kaydırma --- kapat -
quote:
Orijinalden alıntı: KNTLG
Akıcı kaydırma --- kapat
Efendim hocam ? anlamadım daha açık anlatabilir misiniz ? -
Ayarlarda sayfayı akıcı kaydır diye bi özellik olması lazım. onu kapatırsan Chrome gibi daha seri kayar sayfalar -
quote:
Ayarlarda sayfayı akıcı kaydır diye bi özellik olması lazım. onu kapatırsan Chrome gibi daha seri kayar sayfalar
Bulamadım hocam. SS atar mısınız ? -
şuanda opera kullanıyorum . eskiden vardı. bulamadıysa belki yeni sürümlerinde kaldırmış olabilirler
Edit şuraya bak bi ... tercihler > gelişmiş > genel > akıcı kaydırmayı kullan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNTLG -- 6 Mart 2013; 22:51:25 > -
quote:
şuanda opera kullanıyorum . eskiden vardı. bulamadıysa belki yeni sürümlerinde kaldırmış olabilirler
Opera'da da o sorun var opera'da nasıl çözüyoruz ? Çözülmüyorsa nasıl kullanıyorsunuz hocam çok can sıkıcı oluyor -
quote:
Orijinalden alıntı: ytzcm123
quote:
Opera'da da o sorun var opera'da nasıl çözüyoruz ? Çözülmüyorsa nasıl kullanıyorsunuz hocam çok can sıkıcı oluyor
Diyorum ya , akıcı kaydırmayı kapatırsan Chrome gibi olur... -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ytzcm123
quote:
Opera'da da o sorun var opera'da nasıl çözüyoruz ? Çözülmüyorsa nasıl kullanıyorsunuz hocam çok can sıkıcı oluyor
Diyorum ya , akıcı kaydırmayı kapatırsan Chrome gibi olur...
Sağolun hocam çok teşekkür ederim ama her sayfada öyle olmuyor genellikle resimli sayfalarda mesela facebook,twitter. Akıcılığı kapattım ama bazı sayfalarda Chrome'dan bile iyi. Ama bazen kötü
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ulus pursaklar dolmuşu nereden kalkıyor
- araf suresi 10. ayet büyü
- musluğu açınca borulardan ses gelmesi
- ehliyet sınavına telefonla girilir mi
- harita kadastro dersleri zor mu
- black friday ne zaman 2024
- bim para sayma makinesi
- telegram indirim kanalları
- penis nakli
- walmart dolandırıcılığı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X