Şimdi Ara

Firepro ile radeon arasında crossfire mümkün mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakartta 2 pci express yuvası mevcut ve crossfire destekliyor. Firepronun işlem gücünü arttırmak için şöyle bir crossfire düşündüm:

Firepro v7900
    Stream Processors: 1280 cayman pro
    Memory Interface: 256-bit
    Size/Type: 2GB GDDR5

Radeon HD6950
    Stream Processors: 1408 Cayman pro
    Memory Interface: 256-bit
    Video Memory: 2GB DDR5

Bu iki karta cross yapsam sorun çıkar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rocksound -- 26 Ağustos 2011; 20:31:28 >

• Deneyip kendiniz görün.Denemeden bilemeyiz ama Gpu'ları aynı ve ya benzer mimariyi ele alıyorsa olma ihtimali yüksek.Bir deneyin derim ben , sonuçları söylersiniz.

Şimdi bende merak ettim.
  • Sanırım bunu deniycem. Bayramdan sonra sonuçları buradan yazarım.
  • Bu listeye göre prof. ekran kartlarıyla bizim kullandıklarımızın cf yapılabilmesi mümkün görünmüyor.

Firepro ile radeon arasında crossfire mümkün mü ?
  • Yabancı forumlar dahil bu konu ile ilgili hiçbir konu bulamadım.
    flashlarla biraz kumar oynarım. Olmazsa da yapacak bişey yok, 6950 ve eski ekran kartımı ucuza verip yerine normal ram takviye ederim.

Edit:(Tırstım. Denemesi bedava olsa tırsmazdım. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rocksound -- 27 Ağustos 2011; 13:52:30 >
  • softmod dedikleri olayla belki mümkün olabilir, o kartlar cf olsa bile performansa katkısı olmaz.
  • 6950 ye biosmod yaparım diye düşünmüştüm ilk başta, fakat o da deneme yapmak için ucuz bir kart sayılmaz. Hiç riske girmeyip pro kart almaya karar verdim. Yinede bir çılgınlık yaparsam sonucu yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rocksound -- 28 Ağustos 2011; 14:32:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.