Şimdi Ara

Firmwere Güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler creative muvo micro n200 mp3 çalarımın firmwere ünü güncellemek istiyorum.ama yorumlarda ab dekilerin standartlar dan dolayı seslerinin kısık olduğunu duydum.herkes usa den indirin de yükleyin diyo.bu gerçekten doğrumu ? yani ses fazlalaşıyomu gerçekten ? bide sitede indireceğim zaman all, firmewere, ve driver seçenekleri var.ben sadece firmwere ü indireceğim dimi ? bu işi yapan arkadaşlar lütfen yardım edin.bekliyorum...

• ben hiç yapmadım ama şunu söyliyim avrupa birliğine üye ülkelerde ses seviyesinin fazla olmasının kulaklara zarar vereceğinden böyle bi önlem alınmış ama usa da böyle bir yasak yok bu yüzden usa firmwarelerinin ses seviyesi daha fazla
    aydınlatabildiysem ne mutlu bana
  • sağolasın.başka bilen yoq mu ?
  • görevimiz
  • ya arkadaşlar mutlaka bunu yapmış bilen biri vardır.creative muvo ya firmwere nasıl yükleniyo ? bilen birileri varsa lütfen yazsın çok memnun olucan...
  • yaw nolur söleyin beyler çok ihtiyacım var...
  • YAA SESİMİ DUYAN YYOOOOOOOOKK MUUU !!!!!!! BİLEN ARKADAŞLAR LÜTFEN CEVAP YAZIN !!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANDROİD SÜRÜMÜ GÜNCELLEME.!
    9 yıl önce açıldı
    InsydeH20 Bios Güncelleme
    9 yıl önce açıldı
    Bios Güncellemesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bak arkadaşım ben bi firmware buldum ama ne kadar official ne kadar güvenli olurmu olmazmı bilmiyom ama sen yinede araştır drivers.softpedia.com/get/FIRMWARE/Creative/Creative-Nomad-MuVo-Micro-N200-firmware-11002.shtml
  • sağol berkayonen arkadaşım.walla koca forumda tek ilgilenen arkadaş sensin.ben zaten abd den offical sitesinden indirdim firmwere ü.şimdi creative muvolara nasıl kuruluyo bu firmwere ben onu öğrenmek istiyorum.zaten benimkinin sürümü eski şimdi indirdiğimden.ya niye bu kadar duyarsız herkes.mutlaka bu forumda bunu okuyupta nasıl yapıldığını bilen 3-5 kişi vardır ama hiç takmamışlar bile.nolur arkadaşlar yazın ihtiyacım var diyorum.bugün bana yarın sana.lütfen beyler biraz ilgi gösterin...
  • BEYLER BİRİSİ ANLATIVERSİN ŞUNU LÜTFEN YAA...
  • valla benimde pek bilgim yok ama yinede anlatmaya çalışayım bir arkadaş şu firmware nin nasıl yapıldığını Sony NW-E105 için şöyle anlatmıştı önce bu mp3 playerı bilgisayara takıyosun bilgisayar tanıdıktan sonra bu yüklediğin programı açıp update düğmesine basıyomuşsun ama mesela i-river h230 larda bunların bir programı varmış bundan bir yere tıklayomuşsun ondan sonrada bu yüklediğin dosyayı seçip update basıyomuşsun her mp3 çalar için farklı bildiğime göre
  • creative in kendi sitesi

www.nomadworld.com dan bakmayı denedin mi?buradan bas bas bağırıyorsun.önce resmi sitesine bak.

olmazsa yabancı creatie forumuwww.nomadness.com a bak.
  • sağol berkayonen arkadaşım.caparli üstte firmwere ü indirdiğimi yazmıştım.önce okuyup sonra cevap yazsaydın daha iyi olurdu.http://us.creative.com/ dan indirdim zaten firmwere.yani amerikanın sitesinden.çünki ordakinde kısıtlama yokmuş diyo herkes.şimdi bunu tam olarak alete nasıl yükliyeceğimi soruyorum.site ingilizce olduğu için çok ince ayrıntısına kadar anlamadım nasıl yükliyeceğimi.yani ben püf noktası nedir onu öğrenmek istiyorum.sonra yanlış bişi yapıp aleti bozmayalım.eğer hata yaparsan aletin bidaha açılmaması söz konusu.umarım ne istediğimi anlamışındır.lütfen arkadaşlar birisi söylesin...
  • -To install this firmware upgrade, do the following:
    1-Download the MuVoN200_PCFW_LF_1_20_04.exe file into your local hard disk.
    2-Connect your player to your computer.
    3-Double-click the firmware upgrade file.
    4-When prompted to set your player in Recovery mode, disconnect your player from your computer.
    5-Press and hold the Play button while connecting your player to your computer's USB port.
    6-Continue to hold the Play button for about 10 seconds after connecting your player to your computer.
    7-Release the Play button when the Find New Hardware dialog box appears on the computer screen.
    8-Follow the instructions on the screen to install recovery drivers for your player.
    9-Double-click the firmware upgrade file and follow the instructions on the screen.

İŞTE SİTEDE BÖYLE YAZIYO KENDİ ORJİNAL SİTESİNDE.BEN %100 ANLAYAMADIM.BU YÜZDEN SORUYORUM.EĞER TAMAMİYLE ÇEVİREBİLECEK VARSA Bİ ÇEVİRİVERSİN.

• -Firmware upgradeyi yüklemek için aşağıdaki adımları izkleyin
    1-)MuVoN200_PCFW_LF_1_20_04.exe dosyasını bilgisayarınıza yükleyin
    2-)Playerınızı bilgisayara bağlayın
    3-)Firmware upgrade dosyasına çift tıklayın
    4-)bunu bilemedim
    5-)playerınızı bilgisayarın usb portuna bağlarken play düğmesine basın ve basılı tutun
    6-)playerınızı bilgisayara bağlayana kadar play düğmesine 10 saniye basılı tutun
    7-)bilgisayarınızın ekranında yeni donanım bulundu yazısı çıkınca elinizi düğmeden çekin
    8-)yönlendirmeleri izleyin ve recovery ( anlamını bilmiyom ) driverlarını yükleyin
    9-) ve sonra firmware update dosyasını çift tılatıp yönlendirmeleri izlleyin

Dikkat dikkat bu çeviri bir lise öğrencisinin çevirisidir. Dikkate alrarak sakın bişiler yapmayın sorumluluk kabul etmem valla

• ya arkadaşlım korkulacak bişi değil firmware adam gibi indir yükle bunu herkes yapabilir sitesinden modelini seç indir zaten 2-3 mb bişi sonra mp3 çalarını tak indirdiğin dosyayı çift tıkla sonra 2 secenek gelicek yükle dicen bitcek bukadar hayırlı ugurlu olsun artık versiyonun yükseltmiş oldun ..
  • kardeş ben indirdim indirmesinede yüklemesi kaldı.berkayonenin anlattığı kadar anladım bende işte.düğmeye basılı tutun fln diyo o yüzden soruyorum.çünkü playerınız bağlıyken hiç bir tuşa basmayın yazıyo kılavuzda.sen hiç yükledinmi firmwere ? yani bana yardımcı olabilirmisin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkayonen

-Firmware upgradeyi yüklemek için aşağıdaki adımları izkleyin
    1-)MuVoN200_PCFW_LF_1_20_04.exe dosyasını bilgisayarınıza yükleyin
    2-)Playerınızı bilgisayara bağlayın
    3-)Firmware upgrade dosyasına çift tıklayın
    4-)bunu bilemedim
    5-)playerınızı bilgisayarın usb portuna bağlarken play düğmesine basın ve basılı tutun
    6-)playerınızı bilgisayara bağlayana kadar play düğmesine 10 saniye basılı tutun
    7-)bilgisayarınızın ekranında yeni donanım bulundu yazısı çıkınca elinizi düğmeden çekin
    8-)yönlendirmeleri izleyin ve recovery ( anlamını bilmiyom ) driverlarını yükleyin
    9-) ve sonra firmware update dosyasını çift tılatıp yönlendirmeleri izlleyin

Dikkat dikkat bu çeviri bir lise öğrencisinin çevirisidir. Dikkate alrarak sakın bişiler yapmayın sorumluluk kabul etmem valla

4. madde

"cihazınızı kurtarma moduna sokmanız istendiğinde, cihazın bilgisayarla bağlantısını kesin." diyor.

önemli bir madde

bende muvo2 var ona yüklemiştim.seninkinden biraz farklı ama benzer yanları var.

1-pilini çıkartıyoruz
    2-menü tuşuna basılı tutarak pili takıyoruz.
    3-recovery mode ekranda görünene kadar menü tuşuna basılı tutuyoruz.
    4-recovery mode karşımıza çıkınca menü tuşunu bırakıp sağa ilerleyip "update firmware" butonuna basıyoruz.(bilgisayarda firmware ı hazır hale getirin diyor ekranda)
    [bu işlemleri kablo takılı değilken yapıyoruz!!!!]
    5-4.maddedeki işlemi yaptığımızda ekranda "erasing firmware" yazıyor ve yazılımı siliyor.
    6-sildikten sonra "attach usb cable" yani usb kablosunu takın diyor.
    7-kabloyu taktığımızda program aleti tanıyor.
    8- upgrade e basıp firmwareın cihaza yüklenmesini sağlıyoruz.
    9-yükleme bittikten sonra program mp3 çalara restart atıyor.
    10- ve bitttiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!

yardımcı olabilmişimdir inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccaparli -- 2 Ocak 2006 22:11:52 >

• çok sağol arkadaşım.bide benimkini bütün maddelerini türkçeye çavirebilirmisin ? ya berkoyenen çevirdi ama belki eksik yönleri vardır.bende onun anladığı kadar anlamıştım zaten.çok memnun olurum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkayonen

valla benimde pek bilgim yok ama yinede anlatmaya çalışayım bir arkadaş şu firmware nin nasıl yapıldığını Sony NW-E105 için şöyle anlatmıştı önce bu mp3 playerı bilgisayara takıyosun bilgisayar tanıdıktan sonra bu yüklediğin programı açıp update düğmesine basıyomuşsun ama mesela i-river h230 larda bunların bir programı varmış bundan bir yere tıklayomuşsun ondan sonrada bu yüklediğin dosyayı seçip update basıyomuşsun her mp3 çalar için farklı bildiğime göre

arkdasım bılmıyorum yanlısmı anladım ama bende h320 var upgrade dosyasını aletın ıcıne attıktan sonra ayarlardan fırmvare upgrade /yes diyosun olay bitiyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.