Şimdi Ara

Fırsat aracı mazda cx 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dizel otomatik power donanım 4*4 cx3 144.900tl diyor. Fiyat olarak tabii yüksek ama piyasaya göre fırsat bence. Düşünenler için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nihaha
  • Beğendiğim bir araç 2.eli 75-80 e düşse direk alırım galiba
  • Valla Mazda 3 olsa gidin bayinin kapısını kırıp alın bu fiyata da, Cx3'ün ne idiğünü çözemedim ben. Milletin yüksekte oturma merakı ancak bu kadar sömürülebilirdi heralde.

Ayrıca Mazda'nın 1.5 dizeli pek sorunsuz bir motor değil, yakıt filtresi vızıltısından hatalı enjektörlere, arada gidip gelen arıza ışıkları vb sorun yaşayan insanlar var. Motorun çalışma karakteri şahane de 2.2 dizelleri gibi kusursuz değil.
  • alcohol06 A kullanıcısına yanıt
    Yüksekte oturma merakından değil, daha kullanışlı olduğu için tercih ediliyor. Artıları çok daha fazla. Suv den hb araca geçtiğim için daha iyi anlıyorum.

Park yeri daha kolay. Kapı sürtecek, altı sürtecek derdi daha az.

İniş binişler daha kolay. Çocuk indirip bindiriyorsanız özellikle sürekli eğilmeniz gerekiyor bineklerde.

Daha ferah, görüş açıları daha iyi genel olarak.

Bagajı vs daha kullanışlı. Önceki aracımda 4 yolcu varken bagaj kapalı bulaşık makinesi taşımıştım, imprezaya geçen gün buzdolabı girmedi. Yüksekliği az. Impreza küçük bir araba da değil, iki aracın ebatları yükseklik dışında çok farklı değil.

Benim gibi piknik kamp vs sevenler için yerden yüksek olması çok önemli. Lexus varken 20-30cm kar varken bile kampa gidiyordum. Karlı günlerde ıssız yerlere köpeklere yem vs götürürdük. Bunları binek araçla yapamıyorum. Haftaya yine kamp var mecbur arkadaşın rav4 le gideceğiz.

Cx3 ün arka diz mesafe 5cm geniş olsa mazda 3e her türlü tercih edilirdi. Tek sıkıntısı o bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Hayır zaten problem o, Mazda Cx3'e bindin mi bilmiyorum, yüksekte oturma diye birşey göremedim ben o araçta. Subaru Xv de örneğin tam Suv gibi değildir hatchback'den devşirmedir ama oturunca hissedersin yüksekte olduğunu. Subaru'nun yerden yüksekliği de kendini gösterir ama CX3'de onu da göremedim ve burun uzun olduğu için iyice göze batıyor. Arazi iddiası olan bir araç zaten değil.

Bagaj desen Mazda 3'ten küçük, hele ki power donanımların zeminde Bose'nin amfisi olduğundan şaka gibi 260lt mi neydi, bagajı açtığımda şok olmuştum, torpido gözü gibi birşey. Suv araç alıyorsun bagaj yok. Üstüne arkası acayip dar ve boğucu, Mazda 3'ün de arkası boğar ama alan vardır, kabin genişliği iyidir. Bunda alan yok.

1.5 dizeli kullandım, ilk kalkıştaki çabuk kitleyen otomatik şanzıman turbo boşluğu ile birleşince bir gecikme var ama gerisi güzel. Fakat konfor vasat, daha showroomdan çıkarken anladım Mazda 3 gibi olmadığını. Sert süspansiyonu, daha sesli ve sallantılı, Mazda 3'te pahalı hoş bir akıcılık vardır, süspasiyon tepkileri vb genel olarak çoğu Mazda'nın iyidir, Cx3 sadece çok iyi keyifli yol tutuyor o kadar. Çok yönlü üst seviye bir sürüşü yok yani 3 gibi, altyapı da Mazda 2 üzerine zaten.

Yani Suv almanın hemen hiçbir artısını alamıyorum, ama hatchback alamamanın tüm dezavantajlarını alıyorum? Cx3 bu yüzden tamamen bir stil objesi bence, bu kadar taviz vermek olacak şey değil.

• Bence alınır mazda kaçmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 2
    7 yıl önce açıldı
    Honda Civic 1.4 HB Hakkında
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.