Şimdi Ara

Fırsat Kampanyaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana bu fırsattan hediye internet felan gelmiyor çok nadir dakika veya paket önerisi geliyor forumda çok ve sürekli gelenler varmış Nasıl oluyor acaba bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip et iste burayi ve sicak firsatlari.

• Yanlız bunlar kişiye özel oluyor sanırım sana gelmediği Zaman alamıyorsun fırsatı

• Ama tabikide takipteyim belki yanlış biliyorumdur

• MobilTR1 M kullanıcısına yanıt
    Online islemlerde sag ustte filan tekliflerin oldugu yerler vs var bak bakalim oralara.

• Oray'a birşey gelmiyor ya anca faturalı paketleri anca 50 tl yüklemeye haftalık 5 gb 50 tl yüklersem zaten 5 gb lazım olmaz

• Yinede tavsiyen için teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MobilTR1 M kullanıcısına yanıt
    Zaten cogu adamakilli teklifler ya faturaliya gecene yada faturali abonelere veriliyor. Mesela faturaliya gec 15gblik tarife 35 tl gibi yada faturalilara ek 15gb 15tl gibi.

• Paylaşılanlara baktım çoğu hediye olarak gelmiş bazen faturasız paket olarak neyse demeli Türk Telekom bize cimri

• Faturasız hatlara daha çok teklif geliyor. Faturalıya geçince ekstra teklif ancak pakete ek ücretli ek paketler oluyor.
    Hattın faturasızsa şu yazımdakileri yapınız şansınızı artacaktır. Faturasız hattıma gelen tekliflerin resimlerini geçen gün foruma eklemiştim. Ben yükleme ile uğraşamıyorum,yoksa faturasız kullanırdım. Fatura ödemekle de uğraşamıyorum,bu yüzden 15 yıldır bütün faturalarım otomatik ödemede.

Şu yazıyı okuyup uygulayın,1 ay sonra etkisini gösterir.
    https://forum.donanimhaber.com/tt-faturasizdan-faturaliya-1000dk-1000sms-15gb-35tl--134910414-68#138045405

• Mobil Uzman aradığım şeyin fazlasını buldum ellerine sağlık teşekkürler

• Ben faturasızım tl yüklemeyi banka uygulaması üzerinden yapıyorum kolay oluyor tabi otomatik ödemenin rahatlığı bir başka

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.