Fiş vermeyenleri nasıl şikayet ederiz. Vermediğini kanıtlama durumu oluyomu yoksa sadece şikayet yeterlimi? Birde tobacco dükkanı işleten biri ekmek , saç boyası yani tobaccoyla alakalı olmayan bişeyler satabilir mi bunun cezası varmı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 8 Aralık 2024; 10:19:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fiş vermeyen esnafı şikayet?
-
-
para kazanmadan vergi almaya çalışan bu hükümete karşı birde esnaftan fiş mi isteyeceğiz? bence bu yaptığınız doğru değil zira şu anda TR de inanılmaz bir fakirlik var... ayda 100 bin lira cebine kar koysa ne olur? yoksulluk sınırını unutmayalım, zenginleşmek için yeterli olmayacak bir para bu.
ben özellikle nakit para ile alış veriş yapıyorum ki leş kargalarına vergi gitmesin.
çok lazım ise 5 li çeteden alsınlar vergiyi, orta ve alt gelirlinin yakasından düşün artık pislik leş kargaları!
-
ben fiş alıyorum, geçen benzinci bana sordu fiş alacak mısın diye?
dedim : sen fişsiz benzin mi satıyorsun? yok abi falan filan işte...
Devleten en çok vergiyi veren vergi kaçıramayan bizim gibi halk. telefon al vergiyi, faturayı öde vergiyi ver.
Vergi kaçıranların altlarından son model araçlar var.
Vergisini ödeyecekler. Ödemekleri için verginin alayı bizim üzerimizde zaten.
-
Alo 189 arayın ispatlamanıza gerek yok size vermiyosa zaten genel olarak kimseye vermiyodur. denetim elemanları gidip geçmişe dönük birkaç aylık z raporlarını inceler epey bir ceza keserler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 8 Aralık 2024; 17:58:31 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X