Şimdi Ara

Fisheye Kamera Hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sadece fisheye cekim yapan basit bir makine ariyorum.Fiyati nedir nereden temin edilir hakkinda bilgisi olanlar paylasirsa sevinirim.

• genellikle slr makina lenslerin ucuna takılan aparat olarak satarlar fisheye yi. ucuza bu şekilde bulabilirsiniz. ama özel olarak o şekilde çeken bir kamera daha duymadım ben
  • bana da bir arkadasim soyledi bu tarz makinalar var diye arastiriyorum suanda.Yine de tesekkur ederim:)
  • Tam emin değilim ama galiba GoGear diye bir marka var, kaskların üstüne filan takılıyor tam aksiyon için yani onun ürettiği fisheye kameralar olabilir
  • fiseye yapan yazılımlar falan vardır..normal foto cek... yazılımla fisheye yap...

http://www.bascek.com/8829/photoshop-ile-balik-gozu-efekti-vermek/
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

fiseye yapan yazılımlar falan vardır..normal foto cek... yazılımla fisheye yap...

http://www.bascek.com/8829/photoshop-ile-balik-gozu-efekti-vermek/

Iphone a Fisheye app indirdim ama orjinali gibi olmuyor dostum o bakimdan pek hosuma gitmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_39

Tam emin değilim ama galiba GoGear diye bir marka var, kaskların üstüne filan takılıyor tam aksiyon için yani onun ürettiği fisheye kameralar olabilir

o tarz bisey goremedim aratinca sadece philips in mp3 playeri cikiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DSLR Kamera Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Dis Mekan icin Projeksiyon
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilorhan

quote:

Orijinalden alıntı: mert_39

Tam emin değilim ama galiba GoGear diye bir marka var, kaskların üstüne filan takılıyor tam aksiyon için yani onun ürettiği fisheye kameralar olabilir

o tarz bisey goremedim aratinca sadece philips in mp3 playeri cikiyor

Ufak bi yanlışlık olmuş, GoPro imiş doğru marka

• bu fisheye aparatları işe yarıyormu biliyormusunuz?

0,20x 0,15x 0,35x 0,45x gibi supermacro ve fisheye aparatları var bunlar ne derecede iş görüyor yada iş görüyormu, alınırmı sonuçlar nasıl olur alıpda kullanan varmı?
  • 2 çözümüm var birincisi yeni çıkan Baby Fisheye. Fiyatının çok uygun olduğunu hatırlıyorum. Lomography.com.tr'den bakabilirsin. Çok şirin de gözüküyor. İkincisi ise akıllı telefon kullanıyorsan, bu telefona uyumlu 20-40 TL arasında değişen tekli lensler var. Video incelemesini yapmıştım istersen link verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gseymas

2 çözümüm var birincisi yeni çıkan Baby Fisheye. Fiyatının çok uygun olduğunu hatırlıyorum. Lomography.com.tr'den bakabilirsin. Çok şirin de gözüküyor. İkincisi ise akıllı telefon kullanıyorsan, bu telefona uyumlu 20-40 TL arasında değişen tekli lensler var. Video incelemesini yapmıştım istersen link verebilirim.

link alabilirsem iyi olur.
  • tşk. ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 11 Aralık 2012; 9:15:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.