Bildirim
FİTNESS
KOBB KB100 12Volt 100 PSI Analog Göstergeli Hava Pompası, Kırmızı/Siyah : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hangisi sen?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zayifsin hocam kasla birlikte kilo alirsan lokum gibi olur kolay gelsin
Arkadaki Uzun Olan Benim. -
Yani başlamam iyi olmuşmu yemeğe abanıyorum tahminen bi 7-8 ayda vücuttaki kas gözle görülür derecede fark edermi ve 60kg den kaç kg ye çıkarım -
O omuzlar tişörtü giyince nasıl kayboluyor o kadar anlamadım kollarda öyle ince gözükmüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlLR -- 5 Ekim 2016; 23:35:28 >
Kardeşim bol bol yemek ye.
Düzen oturtursan geliştirsin tabi.
Ilk fotoda kafan çıkmadığı için vucudun hacimli durmus fakat 1.80 boy icin 72 75 arasi kiloya sahip olman gerek. Suan cok zayifsin kasların için direkt gelisme beklemek biraz gereksiz. Makro hesaplamalarini yapmalisin ve ona gore beslenmen gerek günlük kalori ihtiyacından 500 600 kalori fazla alsan yeterli. Split tarzı çalışmanı tavsiye etmiyorum. Haftada 3 gün full body çalışırsan çok daha iyi sonuçlar alabilirsin. Istersen beslenme programimi atarım sonuclarindan memnun kalirsan kendi üstünde uygularsin.
Yemene dikkat edip antrenmanlari aksatmazsan basarirsin. Ve ciddi bir calisma yapmalisin. Salondan ciktiginda o gunun hakkini vermis olmalisin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Dikkatimi ceken sabah ve aksam yediklerini yazmissin oglen ve ara öğünler olmak uzerede beslenmen gerek. Sana yardımcı olabilecek kendi beslenme programıma biraz eklemeler ile yazayım uygun gorursen uygularsin.
Sabah
4 yumurta 2 sinin sarısı yenmeyecek
1 kase yulaf sutle birlikte
5 6 adet zeytin
1 adet domates ve salatalık
2 dilim peynir veya 2 3 yemek k. lor
Öğlen
1 su bardagi pirinç,makarna veya bulgur
150/200 gram tavuk gogus- konserve ton
Yaninda varsa sebze yemeği
Akşam
Öğlen ile genel olarak aynı. ek olarak 1 su bardağı lor ve salatalık
Yani bu genel hesap tabi kendin makro hesabini yaparsan daha sağlıklı olur. Alman gereken protein,karbonhidrat ve yağ miktarını kafanda netlestirirsin. Mesela ara ogunlerde fıstık,badem,mevsim meyva yemen gerekli.
Sürekli bunları tuketmek biraz can sıkıcı olabiliyor fakat değişik soslar yada baharatlar ile tad değişikliğine gidebilirsin. Spordan yaklaşık 40 dakika veya 1 saat önce karbonhidrat ağırlıklı beslenmen lazım yani pirinç,bulgur,makarna tarzı. Spordan hemen sonra ise karbonhidrat artı protein olarak kaslarını beslersen daha güzel olur. Aklına takılan bir sorun olursa yazabilirsin elimden geldiğince bildigim kadar cevaplamaya çalışırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok Teşekkür Ederim. tavuk gögsü alabileceğimi sanmıyorum onun dışında lor peyniri ws. kolay :) makarna pilav onlarda kolay tavuk yerine ne yapabiliriz hocam ? :) -
Kollarımı arkadan rahat pozisyonunda sıkınca oluyor o omuz. çokta gelişmiş değil evde çalışıyordum :) barfiks mekik şinav dambıl
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X