Şimdi Ara

Fitness Boyumu Kısaltıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi her şeye olmaz imkansız gözüyle bakan tayfa yazmasın lütfen, ben geçen yıl böyle konular görünce direk olarak yav he heee arnold o yüzden 1,88 derdim adam ne yazmış bakmazdım bile.
    Olay şu 18 yaşındayım boyum 14 yaşımdan bu seneye kadar hep aynıydı (babamla hep aynı boydaydım). Geçen senelerde fitness ile birlikte yüzme veya tekvando gibi sporlar + her gün esneklik egzersizleri yapıyodum sanırım o yüzden boyum etkilenmedi, bu seneyse sadece fitness yapıyorum ve ağır çalışıyorum. Boyum babamla aynıyken şimdi daha kısa duruyorum veya işte amcamla halamla falan boy uzaması durmuş kişilerle yanyana gelince eskiye göre daha kısayım (yeni uyanmanın ve ayakkabı tabanının boya etkisini iyi biliyorum bununla alakasız). Bi de ben bunu fark ettikten sonra bu ay arkadaşlarla buluşunca boyun mu kısaldı lan falan dediler iyice kıllandım.
    Fitness ı bırakmak istemem ama boyumu kısaltmasını da istemiyorum ne önerirsiniz

• hic uzun boylu fitnesci gordunmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fitness a başladığımdan beri 5-7 cm arası uzamisimdir.boyunun kısalması imkânsız.kemiklerin ezilmesi lazım o zamanda böyle rahat yazı yazamazsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Yetenek

hic uzun boylu fitnesci gordunmu

Bu mesaja eklenen görseller:

Fitness Boyumu Kısaltıyor

• Transskek kullanıcısına yanıt
    daha uzunlarida vardir illakide istisnalar kaydayi bozmazz

• ya senin boy uzaman durmamıştır daha belki 7 cm değil de 7,5 cm uzayacaktın
    benim boy uzaması çoktaaan durdu zaten o yüzden kısalmasıyla alakalı sordum. imkansız diyosun imkansız değil işte tavandaki kirişe değiyodum şimdi değemiyorum daha ne söyleyeyim
  • Baban boy atmış kanka

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fitness ve hergün kardiyo
    4 ay önce açıldı
    Fitness kas ağrısı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynen kısaltıyor

ben de bu spora 2.5 sene önce başladım

2 sene önce 1.97 boyum vardı, şuan 172 kaldı.

daha da kısalıcam sanırım, en son yok olabilirim.
  • ben başlarken mavi gözlüydüm şimdi kahverengi gözlüyüm
    tamam hocam az ta*ak geçmeyin ciddi söylüyorum kısaldı
  • POMPEII kullanıcısına yanıt
    esnemeyle alakalı olabilir.

tekvando yaptığından bahsetmişsin, o zamanlar esneme sana 1-2 cm kazandırmış olabilir, bence çok kafaya takma, harbiden boyun kısalacak değil sonuçta.
  • POMPEII kullanıcısına yanıt
    arkadaşım kambur olmussundur duruşunda sıkıntı vardır.yoksa boyunun kısalması bilimsel olarak imkânsız anlamıyorsun galiba

• Hocam benjamin button filminde mesela eski bir fitnesscının öyküsü anlatılıyor, gittikçe küçülüyor adam ama o steroid kullandı sen kullanıyon mu steroid
  • bilimsel olarak he nerde okuyosun sen hacettepe tıpta değilsen bana burda artistlik yapma ya da bi makale göster fitness boyu kısaltmaz önermesini kanıtlasın
  • bence sen hep göğüs omuz ön kaslarını çalıştıra çalıştıra kendini öne doğru çektin şuan kambur durumdasın
  • aynen bi dünya esneme hareketi yapıyoduk onun kazandırmış olabileceği boyu atlamışım ben sağ olasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: POMPEII

bilimsel olarak he nerde okuyosun sen hacettepe tıpta değilsen bana burda artistlik yapma ya da bi makale göster fitness boyu kısaltmaz önermesini kanıtlasın

https://www.quora.com/Is-it-true-that-weight-lifting-exercises-reduce-the-height-or-stop-growth

allahın siliği bi halt beceremiyosun bari yapana laf atıp kafasını kurcalatma.git cips felan ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robin- -- 11 Mayıs 2016; 18:30:13 >

• Hacimlendiysen: boyun kısaysa , daha kısa gözükürsün

• quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

fitness a başladığımdan beri 5-7 cm arası uzamisimdir.boyunun kısalması imkânsız.kemiklerin ezilmesi lazım o zamanda böyle rahat yazı yazamazsin

kaç yaşında başladın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ladies and gentlemen

quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

fitness a başladığımdan beri 5-7 cm arası uzamisimdir.boyunun kısalması imkânsız.kemiklerin ezilmesi lazım o zamanda böyle rahat yazı yazamazsin

kaç yaşında başladın?

15-16 şimdi 18 im

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.